Παγκόσμιος διαγωνισμός μαγείας για τα 20 χρόνια του Χάρι Πότερ

Τα βιβλία και η σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ αποτέλεσαν σημείο αναφοράς εδώ και χρόνια για μικρούς και μεγάλους. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε τις ταινίες στους κινηματογράφους, το συγκεκριμένο franchise εξακολουθεί να τραβά το ενδιαφέρον. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου του 2001. Μάλιστα, με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος», που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, θα λάβει χώρα ένας παγκόσμιος διαγωνισμός μάγων «Χάρι Πότερ», τον οποίο θα παρουσιάσει η Έλεν Μίρεν.

 Helen Mirren, Daniel Radcliffe

Διαγωνισμός για το House Cup

Στην εκδήλωση, με τίτλο «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses» θα δοκιμάζονται φανατικοί θαυμαστές της αγαπημένης σειράς βιβλίων και ταινιών. Θα χρησιμοποιούν τη «Χάρι Πότερ» γνώση τους για να διαγωνιστούν για το πολυπόθητο, Κύπελλο, House Cup.

Πηγή inside the magic

Στον διαγωνισμό θα περιλαμβάνονται εκατοντάδες ερωτήσεις γενικών γνώσεων «Χάρι Πότερ». Θα συμμετέχουν ξεχωριστοί καλεσμένοι. Παρ’ όλο που η ημερομηνία για την εκδήλωση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στα Cartoon Network’s ACME Night και TBS και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη για streaming στο HBO Max.

Πηγή ditigallife.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news