Πέθανε το γνωστό μοντέλο Στέλλα Τέναντ σε ηλικία 50 ετών

Σε ηλικία 50 ετών – και συγκεκριμένα λίγες μέρες αφ′ ότου έκλεισε τα 50 της χρόνια – έφυγε από την ζωή το μοντέλο Στέλλα Τέναντ. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες.

Η Στέλλα Τέναντ, το εμβληματικό βρετανικό μοντέλο που φημίζεται για την αγαλμάτινη ομορφιά και το απαράμιλλο προσωπικό στυλ, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Παρ′ ότι η Τέναντ έγινε αρχικά γνωστή για την signature κόμμωσή της,  pixie, τα ανδρογενή χαρακτηριστικά, και την επιβλητική της παρουσία ύψους 1,82 – καθώς και τις μακροχρόνιες δημιουργικές σχέσεις της με τους θρύλους της μόδας από τον Στήβεν Μέιζελ ως τον Καρλ Λάγκερφελντ, το πάθος της για γλυπτική, για το περιβάλλον και η χώρα καταγωγής της, η Σκωτία ήταν αυτό που τελικά βρέθηκε πιο κοντά στην καρδιά της, έγραψε η αμερικανική Vogue.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Harper’s Bazaar, η Στέλλα Τέναντ ήταν μεταξύ των όσων συνέβαλαν στο να οριστεί το στυλ των ’90′ς, ενώ και ο οίκος Versace με ένα tweet ανέφερε ότι πενθεί την απώλεια του μοντέλου που υπήρξε η μούσα του Τζιάνι Βερσάτζε για πολλά χρόνια, αλλά και φίλη της οικογένειας. 

Πηγή huffingtonpost.gr/