Πάρκο στη Λεωφόρο Νησί

Ένα ακόμη σημαντικό έργο αρχίζει σύντομα στην Αγία Νάπα

Υπογράφηκαν σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 μεταξύ του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου και του Διευθύνων Συμβούλου της Αναδόχου Εταιρείας S. Hadjichristofi Construction Ltd κ. Σπύρου Χατζηχριστοφή, παρουσία της Δημοτικού Μηχανικού του Δήμου κυρίας Γιολάντας Παπανικολάου και της Α΄ Γραμματειακού Λειτουργού του Δήμου κυρίας Μαρίας Κτωρίδου τα συμβόλαια για την κατασκευή Πάρκου στη Λεωφόρου Νησί.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο θα περιλαμβάνει 35 χώρους στάθμευσης, τρεις θέσεις στάθμευσης για ΑΜεΑ, συν μία θέση στάθμευσης για αυτοκίνητα που μεταφέρουν άτομα σε τροχοκάθισμα, χώρους πρασίνου, σημεία ανακύκλωσης με ημιβυθιζόμενους κάδους, καθίσματα, σημεία αναφοράς και παιγνίδια σχετιζόμενα με την ιστορία της Αγίας Νάπας και άλλες διευκολύνσεις για το κοινό.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι «παρά τις δύσκολες συνθήκες που εξακολουθούμε να βιώνουμε λόγω εξωγενών παραγόντων εμείς συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα που θα καταστήσουν την Αγία Νάπα μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη, θα αναβαθμίσουν το βιοτικό της επίπεδο και θα διευκολύνουν παράλληλα τη καθημερινότητα τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της».
Με βάση των όρων της συμφωνίας το έργο θα ολοκληρωθεί εντός εννέα μηνών και το κόστος του ανέρχεται στις  €700.000,00.

Με υπομονή, επιμονή και όραμα προχωράμε μπροστά. Η Αγία Νάπα αλλάζει γιατί της αξίζει.