Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ φεύγουν από το Λονδίνο για να έχουν τα παιδιά τους «φυσιολογική ζωή»

Η οικογένεια ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Adelaide Cottage.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το Λονδίνο ώστε να μπορέσουν τα τρία παιδιά τους να έχουν μία «φυσιολογική» ζωή, όπως επεσήμανε στο CNN πηγή από το παλάτι. 

Σύμφωνα με την πηγή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους θα ζήσουν στο Adelaide Cottage, ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ, στο Μπέρκσαϊρ. Η μετακόμιση θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά τόσο στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία επίσης διαμένει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όσο και στην οικογένεια της Κέιτ, που ζουν στην ίδια κομητεία.

Προς το παρόν μένουν στο παλάτι του Κένσιγκτον, το οποίο θα εξακολουθεί να είναι η κύρια κατοικία τους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες πως αναζητούν προσωπικό, αλλά ίσως χρειαστεί μία νταντά που θα μένει μαζί τους.

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε, επισήμως, πως τα παιδιά θα αλλάξουν σχολείο. Σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα, θα φοιτήσουν στο Lambrook, ένα ιδιωτικό σχολείο υψηλού κύρους. 

Στη δήλωση του παλατιού, ο διευθυντής του σχολείου, Τζόναθαν Πέρι, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις θα είναι μαζί μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την οικογένεια, καθώς και όλους τους νέους μαθητές μας, στη σχολική μας κοινότητα». 

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ευχαρίστησαν το πρώην σχολείο των παιδιών τους στο Λονδίνο, το Thomas’s Battersea, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για το «ευτυχισμένο ξεκίνημα» που έδωσε στον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Μπεν Τόμας, διευθυντής του Thomas, ευχαρίστησε τους μαθητές «για τη διατήρηση των αξιών του σχολείου και για τις πολλές συνεισφορές τους στη σχολική ζωή» και τους ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο τους σχολείο.

Η νέα αυτή αρχή θα επιτρέψει στους γονείς να ανταποκριθούν καλύτερα στους ρόλους τους, είπε η πηγή, που ξεκαθάρισε: «Θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική οικογένεια γίνεται». 

Με πληροφορίες από CNN

lifo.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news