Ο «μαγικός» και απίστευτος τρόπος που καθαρίζουν τα χιόνια στην Ιαπωνία

Mπορεί εμείς εδώ να τα βρίσκουμε σκούρα με το χιόνι, όπως αποδείχθηκε περίτρανα με την “Ελπίδα” όμως σε κάποιες άλλες χώρες οι άνθρωποι φαίνεται να είναι πολύ πιο εξοικειωμένοι με το θέμα και μάλιστα σε πολύ πιο ακραίες συνθήκες.

Όπως για παράδειγμα στην περιοχή Toyama της Ιαπωνίας, όπου κάθε χρόνο τα εκχιονιστικά μηχανήματα ανοίγουν το λεγόμενο και Snow Canyon, με ύψος χιονιού που ξεπερνά τα 15 μέτρα και αποτελεί από μόνο του μία τουριστική ατραξιόν.

Το τουριστικό φαράγγι στην Ιαπωνία που περιβάλλεται από χιόνι

Ο δρόμος αυτός οδηγεί σε ένα τοπικό χιονοδρομικό κέντρο και βρίσκεται σε υψόμετρο μόλις 500 μέτρων.Όμως η περιοχή αυτή είναι μια από τις πιο επιβαρυμένες σε χιονοπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς λογω της διαμόρφωσης τους εδάφους μπορεί να δεχτεί ύψη χιονιού που ξεπερνούν ακόμη και τα 30 μέτρα!Επίσης ο συγκεκριμένος δρόμος παραμένει κλειστός για το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα και μόνο στις αρχές Μαρτίου, μια τεράστια επιχείρηση από ειδικά μηχανήματα ανοίγουν το φαράγγι από χιόνι. το οποίο μάλιστα αποτελεί τουριστική ατραξιόν, με χιλιάδες Ιάπωνες αλλά και ξένους τουρίστες που σπεύδουν να φωτογραφηθούν με φόντο το μοναδικό φυσικό φαινόμενο.

Εικόνες από το απίστευτο παγωμένο μονοπάτι της Ιαπωνίας

Πηγή newsitamea.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news