Οσκαρ 2021: Δείτε όλους τους σταρ στο κόκκινο χαλί

Τα πιο αντισυμβατικά βραβεία του Χόλιγουντ στην ιστορία των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκαν με την απονομή των Οσκαρ 2021. 

Από την αρχή ήταν φανερό ότι η 93η τελετή απονομής των Οσκαρ – που αναβλήθηκε από τον αρχικό της προγραμματισμό για τις 28 Φεβρουαρίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού – θα ήταν διαφορετική. Οι παρευρισκόμενοι, οι παρουσιαστές, οι υποψήφιοι και οι προσκεκλημένοι τους ήταν περιορισμένου αριθμού – όλοι εκ των οποίων τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ποανδημία του κορονοϊού. Για να φιλοξενήσει όλους τους υποψηφίους, η τελετή παρουσιάστηκε σαν ταινία, λαμβάνοντας χώρα στο Λονδίνο και στο Λος Αντζελες. 

Αν και οι παραπάνω προσαρμογές που δημιούργησαν ένα – λιγότερο (λαμπερό) απ′ ότι γνωρίζαμε – κόκκινο χαλί το οποίο προλόγισε το σόου, δεν φαίνεται να είχαν καμία διακριτή επίδραση στις βραδινές επιλογές μόδας που υιοθετήθηκαν. Τα αστέρια Ρεγγίνα Κινγκ, Ζεντάγια και Ρις Γουίδερσπουν δεν απογοήτευσαν, ενώ νέοι αστέρες, όπως η Αριάνα Ντεμπόζε Κόλμαν Ντομίνγκο σίγουρα άφησαν το στίγμα τους.

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις στον κόκκινο τάπητα των Οσκαρ παρακάτω: 

Κόλμαν Ντομίνγκο

.
.

Γκλεν Γκλόουζ

.
.

Βαϊόλα Ντέιβις

.
.

Στήβεν Γέουν

.
.

Κάρεϊ Μάλιγκαν

.
.

Χάλε Μπέρι

.
.

Αριάνα Ντεμπόζε

.
.

Αμάντα Σέιφριντ

.
.

Λέσλι Οντομ Τζ.

.
.

Ζεντάγια

.
.

Ριζ Αχμεντ

.
.

Αντρα Ντέι

.
.

Σάσα Μπάρον Κόουεν

.
.

Ριζ Γουίδερσπουν

.
.

Ρεγγίνα Κινγκ

.
.

Ντάνιελ Καλούγια

.
.

Μαρία Μπακάλοβα

.
.

Αντζελα Μπάσετ

.
.

Βανέσα Κίρμπι

.
.

Εμεραλντ Φένερ

.
.

Λόρα Ντερν

.
.

Γιουν Γιου-τζουνγκ

.
.

H.E.R. 

.
.

Μάρλι Μάτλιν

.
.

Τιάρα Τόμας

.

Πηγή huffingtonpost.gr/