ΟΣΕΑ EVENT

Παρουσιάστηκαν την Παρασκευή 13/5 στο Ζάππειο Palace τα καινούρια υπερσύγχρονα λεωφορεία της ΟΣΕΑ. Στην παρουσίαση τελέστηκε αγιασμός, ενώ έγινε έλεγχος και παρουσίαση των λεωφορείων από τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Ονούφριος Κουλάς, Λίνος Παπαγιάννης του ΕΛΑΜ, Μιχάλης Γιακουμής του ΔΗΠΑ, Γιαννάκης Γαβριήλ του ΑΚΕΛ και Γιώργος Κάρουλας του ΔΗΣΥ. Παρευρέθηκαν επίσης οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, Άντρος Καραγιάννης της Δερύνειας , Γιώργος Τάκκας της Σωτήρας, και ο Κοινοτάρχης Φρεναρου Μιχάλης Χατζηγιώρκας. Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες, της εταιρείας, αρκετοί φορείς και φίλοι. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπρόσωπος της Irizar Κύπρου, κ. Θωμάς Παναγίδης.

Ομιλίες έγιναν από τον Πρόεδρο της Εταιρείας ΟΣΕΑ Δημήτρη Παντελή, τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο, τον γενικό διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Σταύρο Μιχαήλ και τον διευθύνων Σύμβουλο και Managing Director της CICMercedes – Benz κ. Αλέξη Άννινο. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΑ στον γενικό διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Σταύρο Μιχαήλ.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news