Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών. Πέθανε στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Μπόμπι Κριστίνα, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.
 
«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα», λέει η φίλη της Μπράουν, Σάρα Μπέκμαν στο ντοκιμαντέρ.

Η Whitney Houston μπορεί να πέθανε πριν από εννιάμισι χρόνια, αλλά ένα νέο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια ελπίζει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της, ενώ υπόσχεται να αποκαλύψει νέες «λεπτομέρειες» για μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες που υπήρξαν ποτέ.

Ενώ το ντοκιμαντέρ είναι μη εξουσιοδοτημένο από την οικογένεια του τραγουδιστή, το ABC λέει ότι οι παραγωγοί μίλησαν με αρκετούς φίλους και συναδέλφους της Χιούστον. Το επεισόδιο περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με την Χιούστον και τον Μπόμπι Μπράουν από τα αρχεία του ABC News.

Πώς να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ Whitney Houston Online δωρεάν

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν το νέο ντοκιμαντέρ της Whitney Houston, υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε.

1.Δείτε το ντοκιμαντέρ της Whitney Houston στο fuboTV

Το fuboTV είναι μία από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες ζωντανής τηλεόρασης και η εγγραφή σας στο fubo σας δίνει άμεση πρόσβαση στο ABC, μαζί με περισσότερα από 100 άλλα ζωντανά κανάλια για παρακολούθηση από την τηλεόραση, το tablet, τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.
Εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο fuboTV και δείτε το ντοκιμαντέρ Whitney online δωρεάν. Θα διατηρήσετε τη συνδρομή σας στο fuboTV για μια ολόκληρη εβδομάδα. Μετά από αυτό μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει επίσης το E !, Bravo και μια σειρά από άλλα δημοφιλή κανάλια.

Δείτε το ντοκιμαντέρ στο fuboTV εδώ

2. Δείτε το ντοκιμαντέρ Whitney Houston στο Hulu

Υπάρχουν δύο τρόποι για να παρακολουθήσετε τη νέο ντοκιμαντέρ της Whitney στο Hulu. Το πρόγραμμα Hulu + Live TV του streamer περιλαμβάνει το κανάλι ABC, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ της Whitney ζωντανά στην τηλεόραση. Εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο Hulu + Live TV και παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ του 2021 στην τηλεόραση ή μεταδώστε το από τη συσκευή σας.

Σημειώστε ότι αυτή η δωρεάν δοκιμή δεν σας δίνει πρόσβαση στην πλατφόρμα ζωντανής τηλεόρασης του Hulu, οπότε αν θέλετε να παρακολουθήσετε το νέο ντοκιμαντέρ της Whitney ζωντανά στην τηλεόραση, θα πρέπει να αποκτήσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Hulu, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση ζωντανής τηλεόρασης του ABC.

Δείτε το ντοκιμαντέρ στο Hulu εδώ

Ντοκιμαντέρ Whitney Houston 2021: Spoilers, τι θα δεις

Εκτός από το «ιδιωτικό βίντεο που δεν έχετε ξαναδεί», το ντοκιμαντέρ της μίας ώρας περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με μουσικούς Chaka Khan, Brandy, BeBe Winans και Darlene Love, καθώς και τους Narada Michael Walden, Michael Bearden και Savion Glover.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με την οικογένεια της Χιούστον, αλλά συνθέτει τα σκαμπανεβάσματα της τραγουδίστριας χρησιμοποιώντας αρχειακά πλάνα και αναμνήσεις φίλων και συναδέλφων της. Δεδομένου ότι πρόκειται για ειδική εκπομπή του ABC, το ντοκιμαντέρ αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει αποσπάσματα από την επίμαχη συνέντευξη της Χιούστον το 2002 με τη Νταϊάν Σόγιερ.

Πηγές rollingstone.com, sofokleousin.gr