Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το «Ayia Napa Triathlon»

Διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αγία Νάπα το «Ayia Napa Triathlon», το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως το σπουδαιότερο τριαθλητικό γεγονός της Κύπρου.

Στην μεγάλη αυτή  αθλητική διοργάνωση, η οποία περιλάμβανε τρεις διαφορετικές αποστάσεις για όλα τα επίπεδα – Hellenic Bank Middle Distance Triathlon, Triathlon και Sprint Triathlon έλαβαν μέρος αθλητές από 30 χώρες, οι οποίοι ξεκίνησαν με κολύμπι στην παραλία Nissi Bay, συνέχισαν με ποδηλασία στο Κάβο Γκρέκο και στην συνέχεια έτρεξαν προς την Αγία Θέκλα και πίσω στο Nissi Beach Resort για τον τερματισμό.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου το «Ayia Napa Triathlon» έχει συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην προβολή της Αγίας Νάπας στο εξωτερικό ως αθλητικό προορισμό όσο και στην αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού της πόλης  και της Κύπρου γενικότερα.

Ευχαρίστησε και συνάμα συγχάρηκε τη Nireas Triathlon για την άψογη συνεργασία και για την μέγιστη συμβολή της στην άρτια διοργάνωση  αυτού του τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος και διαβεβαίωσε ότι  ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Τα μετάλλια στους αθλητές απένειμαν εκ μέρους του Δημάρχου κ. Χρίστου Ζαννέττου ο Δημοτικός Γραμματέας κ. Φώτος Κίκιλλος και η Πολιτιστική Λειτουργός κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.