Με μεγάλη επιτυχία και δεκάδες χιλιάδες θεατές το Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση θεατών και καρναβαλιστών – Γύρω στους 40 χιλιάδες θεατές υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν το Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι

Με περισσότερους από δύο χιλιάδες καρναβαλιστές και με τους θεατές να υπολογίζεται να έφτασαν τις σαράντα χιλιάδες κορυφώθηκε το Καρναβάλι Αμμοχώστου με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου.

Η μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και συμμετείχαν περισσότεροι από δύο χιλιάδες καρναβαλιστές σε πεζοπόρες ομάδες και άρματα.

Την παρέλαση άνοιξε ομάδα κανταδόρων αποτελούμενη από τη Μαντολινάτα Δήμου Παραλιμνίου και στη συνέχεια ακολούθησε το άρμα του Βασιλιά και της Βασίλισσας με θέμα “Musical Carnival”. Το φετινό «βασιλικό ζεύγος» αποτελείτο από τη χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Σιοπαχά η οποία εκπροσώπησε την Κοινότητα Φρενάρους και τον μουσικό και ερμηνευτή Κώστα Φλουρέντζου ο οποίος εκπροσώπησε την Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλλων.

Στην παρέλαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι Παραλιμνίου καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρους.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, παραμονή της μεγάλης παρέλασης, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου κατά την καθιερωμένη Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση η οποία κατέληξε στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία του Παραλιμνίου όπου διοργανώθηκε μεγάλο καρναβαλίστικο πάρτι.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν όπως κάθε χρόνο από την Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου ενώ φιλοξενούνται από τον Δήμο Παραλιμνίου.