Μέσι για κορωνοϊό: «Μου πήρε περισσότερο απ’ όσο περίμενα να γίνω καλά»

Λιονέλ Μέσι πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην… καλοκαιρινή Αργεντινή και δεν γλίτωσε από την Covid-19, δείχνοντας θετικός στις αρχές του 2022.

Έκτοτε, αναρρώνει με στόχο την επιστροφή του στα γήπεδα και τη δράση με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, πάντως, καθυστερεί καθώς μετά το ντέρμπι με τη Λυών, ο Αργεντινός θα χάσει και το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπρεστ (15/12).

Παρ’ όλα αυτά, ο Λέο είναι αισιόδοξος και θέλησε μέσω Instagram να ευχαριστήσει όλους τους followers του για τα «περαστικά» που έλαβε το τελευταίο διάστημα, παραδεχόμενος ότι η αποθεραπεία από τον κορωνοϊό του πήρε περισσότερο από όσο είχε υπολογίσει:

«Όπως ξέρετε πέρασα Covid και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα και να σας πω ότι μου πήρε περισσότερο από όσο περίμενα να γίνω καλά, αλλά έχω σχεδόν αναρρώσει και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Προπονούμαι τις τελευταίες μέρες για να φτάσω ξανά το 100% μου, έρχονται πολύ ωραίες προκλήσεις αυτή τη χρονιά και καλώς εχόντων θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά. Ευχαριστώ!»

Πηγή alphanews.live

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news