Λαμπερά και… καθαρά Χριστούγεννα

Ήρθε η αγαπημένη μας γιορτή του χρόνου. Η γιορτή που θα μαζευτούμε στο σπίτι με τους αγαπημένους μας, γιορτάζοντας και διασκεδάζοντας. Το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία, να έχουμε δηλαδή το χώρο μας καθαρό για να απολαύσουμε τις στιγμές με τους αγαπημένους μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Με τη βοήθεια της εταιρίας καθαρισμού MZ CLEAN & GO φυσικά!

Από το 1998 η εταιρία MZ CLEAN & GO είναι πρωτοπόρος στην καθαριότητα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στην επαρχία Αμμοχώστου. Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, είναι πάντα δίπλα μας όσον αφορά τις υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου που παρέχει τόσο σε ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Οι ιδιοκτήτες Ζανέττος Πρίγκης και Μιχάλης Παπέττας μαζί με την καταρτισμένη ομάδα τους, χρησιμοποιούν τον πιο εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού χαρίζοντάς σας άμεσα το τέλειο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα το συνεργείο καθαρισμού, όσον αφορά την καθαριότητα του εσωτερικού σας χώρου, αναλαμβάνει την καθαριότητα χαλιών, κουρτινών και ταπετσαρίες καναπέδων. Καθαρίζοντας εις βάθος και αφαιρώντας και τους πιο δύσκολους λεκέδες, αφήνουν αστραφτερές όλες τις επιφάνειες του χώρου σας.

Η εταιρία MZ CLEAN & GO κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και την κάθε σας ευχή πραγματικότητα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τον χώρο σας στην ομάδα της MZ CLEAN & GO και θα το δείτε πως η προετοιμασία του σπιτιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ.: 99 598425 – 99 436401