Ισλανδία: Ξενοδοχείο δέχεται να το πληρώσετε με φωτογραφίες

Οι φωτογράφοι που αναζητούν την περιπέτεια, ίσως ενδιαφερθούν για την τελευταία προσφορά του Hotel Rangá στην Ισλανδία

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου προσφέρουν δωρεάν διαμονή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και πληρωμένα εισιτήρια από και προς την Ισλανδία, σε έναν φωτογράφο που θα τους πληρώσει για την φιλοξενία με φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας. 

Το ξενοδοχείο παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε ένα αστροπαρατηρητήριο. Βρίσκεται μακριά από τις πόλεις, ανάμεσα στα χωριά Hella και Hvolsvöllur. Από τα δωμάτιά του, οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης την θέα του ποταμού των σολομών, Eystri Rangá, και του ηφαιστείου Hekla. Παγετώνες και οι νήσοι Westman Islands «κρύβονται» μόνο από τις κουρτίνες των παραθύρων.

Το Βόρειο Σέλας είναι ορατό από το ξενοδοχείο, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάρτιο. «Αν σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε το εκπληκτικό τοπίο της Ισλανδίας» αυτή είναι η τέλεια βάση. Ο φωτογράφος που θα επιλεγεί, θα έχει επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί The Highland Center Hrauneyjar, στα ακατοίκητα highlands της Ισλανδίας.

Στα «ψιλά γράμματα», το ξενοδοχείο ζητά από τους επαγγελματίες που θα στείλουν αίτηση να είναι διαθέσιμοι για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, μέσα στην περίοδο που είναι ορατό το βόρειο Σέλας. Σε αντάλλαγμα για τις ανέσεις, οι υπεύθυνοι θέλουν στιγμιότυπα υψηλής ανάλυσης, για τα οποία θα έχουν την άδεια του φωτογράφου να τα χρησιμοποιήσουν όπως εκείνοι κρίνουν. 

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Πηγή lifo.gr