Η σαρωτική επιστροφή της Adele

Το νέο της τραγούδι ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele επέστρεψε μετά από έξι χρόνια απουσίας στη μουσική σκηνή. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού Easy on me που με τους στίχους του εξηγεί τους λόγους για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τα συναισθήματά της. Στις πρώτες οχτώ ώρες της προβολής του το τραγούδι συγκέντρωσε περίπου 25 εκατομμύρια views.

Με το γνωστό της στυλ η τραγουδίστρια ‘ικετεύει’ τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο. Μέσω των στίχων του τραγουδιού Easy on me, ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να τη μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν το 2019. Του ζητά να είναι ήρεμος μαζί της, ενώ λέει ότι οι βασικοί λόγοι ήταν ότι ήταν νέα και δεν είχε την ευκαιρία να ζήσεο τον κόσμο γύρω της.

Προτεραιότητα ο γιος τους

Η Adele συνεχίζει λέγοντας ότι ‘άλλαξε’ προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο τους και τον Simon. Δούλεψε πολύ σκληρά για να σώσει τον γάμο τους πριν πει τη φράση ‘τώρα τα παρατάω’. Πολλοί πίστευαν ότι η βραβευμένη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 2016, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε το 2018.

Ακούστε το τραγούδι:

https://www.youtube.com/watch?v=U3ASj1L6_sY&t=74s

Το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ της με τίτλο 30

Το τραγούδι είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από το άλμπουμ της με τίτλο 30, το οποίο αναμένεται να βγει στην αγορά στις 19 Νοεμβρίου. Η ίδια δήλωσε: ‘Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του άλμπουμ’. Και συνέχισε: ‘Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε αυτό που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν μπήκα στα 30 πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Στην πραγματικότητα το αντίθετο (συμβαίνει). Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα αυτό έκανα. Κι όμως, εκεί ήμουν, εν γνώσει μου – πρόθυμα ακόμα- ρίχτηκα σε έναν λαβύρινθο απόλυτου χάους και εσωτερικής αναταραχής’.

Από: Thetoc.gr, esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news