Η μεγάλη επανασύνδεση των supermodels των ’90s σε ένα πολυαναμενόμενο ντοκιμαντερ

Η ελίτ του μόντελινγκ Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε ένα λαμπερό ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτουν τα πάντα για την καριέρα τους.

Οι μεγάλες ντίβες του μόντελινγκ Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον δίνουν αποκλειστικές συνεντεύξεις για την εμβληματική καριέρα τους στο πλαίσιο της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ του Apple TV+, The Supermodels.

Στο teaser, τα μοντέλα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90, ετοιμάζονται να μοιραστούν μια πρωτόγνωρη ματιά στον κόσμο του elite modeling και τη ζωή τους εκτός πασαρέλας.

Η σκηνοθεσία της σειράς έγινε από την Barbara Kopple, η οποία κέρδισε τα Όσκαρ για τη δουλειά της στα ντοκιμαντέρ Harlan County, U.S.A. (1976) και American Dream (1990).

“Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της – και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν – αυτή είναι η απόλυτη ιστορία δύναμης και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για εκείνες που θα ακολουθήσουν”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου για τη σειρά που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

“Ήδη δυνάμεις από μόνες τους, η βαρύτητα που πέτυχαν με την ένωσή τους ξεπέρασαν την ίδια τη βιομηχανία”, προστίθεται. “Το κύρος τους ήταν τόσο μεγάλο έκαναν τα ονόματα Naomi, Cindy, Linda και Christy εξίσου εξέχοντα όσο και αυτά των σχεδιαστών. Σήμερα, τα τέσσερα supermodel παραμένουν στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού μέσω του ακτιβισμού, της φιλανθρωπίας και της επιχειρηματικότητας.”

Οι Σίντι Κρόφορντ 57, η Ναόμι Κάμπελ, 53, η Λίντα Εβαντελίστα 58 και η Κρίστι Τέρλινγκτον 54 είναι και παραγωγοί της σειράς.

Δυστυχώς από την θρυλική πεντάδα θα λείπει η αείμνηστη Τατιάνα Πάτιτχ η οποία έφυγε από την ζωή στις 12 του Ιανουαρίου του 2023.

Πηγή: womantoc.gr