Η κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία «Εμείναμεν Χάσκοντα» για τον Ματθαίο

Η κωμωδία της Θ.Ο. Παρωδία «Εμείναμεν Χάσκοντα» ταξιδεύει στο Αυγόρου και στο Πολυδύναμο Κέντρο Αυγόρου στις 24/10/2023 στις 8.00μμ για μια ειδική περίσταση, να στηρίξει και να ενισχύσει μια οικογένεια που αδόκητα και απρόσμενα έχασε το δικό της άνθρωπο. Η οικογένεια και οι φίλοι του Ματθαίου Γιωργαλλή που τόσο άδικα έχασαν το δικό τους άνθρωπο, διοργανώνουν αυτή τη θεατρική παράσταση εις μνήμη του με στόχο την οικονομική στήριξη των δικών του ανθρώπων. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για τη στήριξη της οικογένειας του Ματθαίου.

Σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς η ΘΟ Παρωδία απάντησε παρούσα, όπως και κάθε φορά που μπορεί μέσα από «μεράκι» των μελών της, το θέατρο και την κωμωδία, να στηρίξει ένα όμορφο σκοπό. Γι αυτό και μας καλεί όλους στις 24/10 στο Αυγόρου η ώρα 8.00μμ , μέσα από γέλιο να προσφέρουμε χαρά αλλά και ουσιαστική στήριξη σε μια οικογένεια που τη χρειάζεται.

Όσο αφορά το έργο, η ιστορία του διαδραματίζεται στο παρόν αλλά και στο παρελθόν με την αναζήτηση ενός θησαυρού και μια μυστηριώδη μεταφορά (άκουσον άκουσον) στην Κύπρο του χθες, όπου συμβαίνουν ευτράπελες καταστάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτού του ιδιόμορφου «συναπαντήματος». Η γοητεία του εύκολου πλουτισμού, οι σχέσεις των ζευγαριών που διαχρονικά δοκιμάζονται, οι διακρίσεις αλλοτινών εποχών, ένας χαμένος θησαυρός και ένας ζουρλομανδύας (!), αποτελούν τα «συστατικά» της φετινής κυπριακής κωμωδίας της Θ.Ο. Παρωδία. Ένα απολαυστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με ηθογραφικά και σύγχρονα στοιχεία, μαζί με ένα μείγμα «εκρηκτικών» χαρακτήρων επί σκηνής, υπόσχεται να χαρίσουν στους θεατές απεριόριστο γέλιο.

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (dj Pietro) με το νέο του remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο. Τα σκηνικά επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης. Επί σκηνής 10 ακόμα εραστές της τέχνης μαζί με το συγγραφέα «ζωντανεύουν» το κείμενο: Ν. Κωνσταντίνου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Ν. Κουρούγιαννη, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Κ. Εφφέ, Μ. Σαξάνης, Κ. Παύλου και Σ. Μουστακά.

Εισιτήρια προπωλούνται προς €7 – ενήλικες €3- παιδιά κάτω των 12

24/10/2023  ώρα 800μμ Πολυδύναμο Κέντρο Αυγόρου

**Εισιτήρια προπωλούνται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου, στο Φαρμακείο Πετρούλας, στους φούρνους Alfita και Αφράτο και στις Υπεραγορές Mas Tsaggaris, G & L Georgiou και Σωτήρης Λοΐζου.

Πληροφορίες : 99487391