Η ημέρα της γυναίκας στο IMAGE SPA

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Γι’ αυτό το λόγο το Image Spa δημιούργησε μια μοναδική προσφορά για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι ξεχωριστές…

To Image Spa είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά συγχρόνως έχει ανάγκη από ξεκούραση και φροντίδα.  

Με την είσοδό στο σπα μια γαλήνια ατμόσφαιρα, κλείνει αμέσως την πόρτα στον εξωτερικό κόσμο και σας βυθίζει σε έναν παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας. Ένα  μοναδικό σπήλαιο αλατιού, τζακούζι και ατμόλουτρο συνθέτουν τον χώρο του ενώ στον κατάλογό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εξειδικευμένα θεραπευτικά μασάζ, θεραπείες σώματος αλλά και θεραπείες προσώπου και ματιών, πεντικιούρ, μανικιούρ και άλλα. 

Τo Image Spa γνωρίζοντας πως η γυναίκα σήμερα έχει περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης για τη σωματική, την ψυχική και την πνευματική της ισορροπία στις 8 Μαρτίου τιμάει τη μάνα, τη σύζυγο, την εργαζόμενη γυναίκα, αυτή τη γυναίκα που κάθε μέρα δίνει όλη της την ενέργεια, την αγάπη και την αφοσίωση της για τους γύρω της. 

Οι ειδικοί του χώρου έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πακέτο 75 λεπτών που συνδράμει στην ενίσχυση και την τόνωση του οργανισμού, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Πιο συγκεκριμένα σας προσκαλεί να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας μια περιποίηση αναζωογόνησης προσώπου, ένα back massage και ένα food massage μόνο με 40 ευρώ! 

Ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό πακέτο για το σώμα, το πρόσωπο και τα άκρα που σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τη μουσική και τις ευωδιές επιτυγχάνουν την αποφόρτιση του οργανισμού από την ένταση και το stress, ξεκουράζουν και αναζωογονούν. 

Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης! 

Σας αξίζει!