Η ζωή της Audrey Hepburn γίνεται σειρά

Μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, είδωλο της ποπ κουλτούρας και απόλυτο fashion icon, η Audrey Hepburn συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι πως η μυθιστορηματική ζωή της θα γίνει σειρά.

Πριν από δύο χρόνια είχε ανακοινωθεί ότι ο γιος της και ο Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Luigi Spinola είχαν στα σκαριά ένα τηλεοπτικό πρότζεκ για τη θρυλική σταρ. Τώρα ένα νέο δημοσίευμα του Variety αναφέρει ότι στη συγγραφική ομάδα προστίθεται και η παραγωγός και σεναριογράφος του «Good Wife», Jacqueline Hoyt.

Η Αμερικανίδα παραγωγός που έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες θα γράψει το σενάριο της σειράς που θα τιτλοφορείται «Audrey», ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η ιταλική Wildside. Η Hoyt θα συνεισφέρει συγγραφικά στην έρευνα που έχει κάνει ο Spinola και ο Luca Dotti, ο γιος της Audrey και του ψυχίατρου Andrea Dotti, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δέκα χρόνια.

Ο Luca Dotti και ο Spinola είχαν γράψει μαζί το 2005 το βιβλίο «Audrey At Home» που έγινε bestseller και περιλάμβανε τη βιογραφία της, τις συνταγές της αλλά και αδημοσίευτες μέχρι τότε οικογενειακές φωτογραφίες.

Το βιβλίο ήταν μια προσπάθεια να εξερευνήσουν την μοναδικότητα του χαρακτήρα της κι εστίαζε στα χρόνια του γάμου της με τον Dotti. Το σενάριο, όμως, της σειράς θα καλύπτει ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό φάσμα και θα εστιάζει στα χρόνια που εξελίχθηκε σε θρύλο του αμερικανικού σινεμά.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ημερομηνία της πρεμιέρας, ούτε γνωρίζουμε ποια ηθοποιός πρόκειται να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή bovary.gr/