Η επιχειρηματική εξέλιξη της 1ης Απριλίου

Η 1ης Απριλίου δεν µένει στάσιµη. Αλλάζει, εξελίσσεται, προχωρά και µας κάνει να την αγαπάμε ακόµα πιο πολύ. Είναι η πιο πολυσύχναστη λεωφόρος της επαρχίας µας, η οποία ελκύει ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις που την επιλέγουν για να δραστηριοποιηθούν, αναβαθµίζοντας έτσι την ποιότητα ζωής µας. Γουστόζικα καταστήµατα, επιχειρήσεις, καφετέριες, πεζοδρόµια, ποδηλατόδροµος και πράσινο συνθέτουν το παζλ δηµιουργώντας µια λεωφόρο φιλική τόσο σε πεζούς όσο και σε οδηγούς. Η 1ης Απριλίου διανύει την καλύτερη φάση της. Με επενδύσεις τόσο του ∆ήµου Παραλιµνίου όσο και επιχειρηµατιών µε εµπειρία και χρήµατα, έχουν ανοίξει προσεγµένες γωνιές, εστιατόρια, επιχειρήσεις και µικρά εµπορικά µαγαζάκια. 

Αναλύει τα πάντα ένα – ένα η Βέρα Κοσµά

F.G.S Kalopsidiotes

Η F.G.S Kalopsidiotes δραστηριοποιείται στο τοµέα του µεταχειρισµένου αυτοκίνητου από το 2002, αποτελόντας σήµερα µια από τις µεγαλύτερες και πλέον δυναµικές εταιρείες του κλάδου του αυτοκινήτου. Επισκεφτείτε το χώρο τους στην 1ης Απριλίου και ανακαλύψτε µια ποικιλία από µεταχειρισµένα αυτοκίνητα επαγγελµατικά, επιβατικά, diesel, βενζινοκίνητα, υβριδικά, ηλεκτρικά, πολυτεκνικά και αναπηρικά σε αρίστη κατάσταση, καθώς και ιστορικό προέλευσης αγοράς των αυτοκίνητων σεβόµενη στις ανάγκες και τις επιθυµίες του πελάτη. Όλα τα αυτοκίνητα εισάγονται από Αγγλία και Ιαπωνία µε την F.G.S Kalopsidiotes να δεσµεύεται για την ποιότητα των αυτοκινήτων προτείνοντας λύσεις µε στόχο την άµεση ικανοποίηση σας. Από τα δεκάδες µεταχειρισµένα αυτοκίνητα όλων των µαρκών και τύπων το προσωπικό στην F.G.SKalopsidiotes θα σας βοηθήσει να βρείτε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Σας περιµένουν λοιπόν στο χώρο τους ώστε να ακούσουν τι έχετε στο µυαλό σας. Για όλα τα αυτοκίνητα µπορεί να πραγµατοποιηθεί TESTDRIVE και ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ εφόσον µας ζητηθεί από το πελάτη.

1ης Απριλίου 222, Παραλίµνι, T: 23 820050

Venere Group

Στον εκθεσιακό χώρο της Venere Group στην 1ης Απριλίου θα βρείτε επιλογές από επώνυµα έπιπλα, κουζίνες, ερµάρια, πόρτες όπως επίσης πίνακες και αξεσουάρ διακόσµησης για κάθε γούστο. Πρόκειται για µια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως ένα µικρό κατάστηµα από τον Πέτρο Χρυσταλλένο στην επαρχία Αµµοχώστου. Εδώ και χρόνια όµως  η διεύθυνση έχει περάσει στα χέρια των επόµενων γενιών και η εταιρεία ολοένα και µεγαλώνει. Σήµερα πέραν του µεγάλου εκθεσιακού χώρου που θα βρεις στην 1ης Απριλίου έρχεται και ένας δεύτερος εκθεσιακός χώρος στην Λάρνακα. Μέσα από την τεράστια συλλογή που διαθέτει το Venere Group µπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά αντικείµενα για την διακόσµηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με τα νέα τους οικονοµικά πακέτα µπορούν να ανανεώσουν το χώρο σας ιδανικά, µε το δικό σας στιλ σε συνεργασία µε τους έµπειρους διακοσµητές τους. Το Venere Group µε τον επαγγελµατισµό και την πολύχρονη εµπειρία του στην κατασκευή και δηµιουργία επίπλου, σας υπόσχεται ότι θα ανανεώσει το χώρο σας εξολοκλήρου στα µέτρα σας. Γιατί το σπίτι είναι δική τους υπόθεση!

1ης Απριλίου 170, Παραλίµνι T: 77772003

Hokkaido Express

Το Hokkaido στην Αγία Νάπα χωρίς αµφισβήτηση είναι το meeting point της επαρχίας µας, όπου όλοι δίνουν ραντεβού για µια µοναδική ιαπωνική γαστριµαργική εµπειρία. Όταν λοιπόν πήρε την απόφαση να ανοίξει το Hokkaido Express στην 1ης Απριλίου πριν 2 χρόνια αποτέλεσε µια ευχάριστη έκπληξη για όλους µας αφού τώρα θα έχουµε την ευκαιρία να κάνουµε ένα ταξίδι-αστραπή στην ιαπωνική κουζίνα. Το κατάστηµα προσφέρεται κυρίως για take away παραγγελίες ή για delivery. Φυσικά υπάρχει και χώρος για ένα χαλαρό και casual δείπνο απολαµβάνοντας την ασιατική και γιαπωνέζικη κουζίνα. Αν δεν το έχεις ήδη δοκιµάσει, τότε πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Στο µενού υπάρχουν πιάτα που απευθύνονται τόσο σε όσους πρωτο-µυούνται στην ιαπωνική γαστρονοµία όσο, φυσικά, για τους πιο έµπειρους γνώστες της. Κάθε πιάτο και κάθε sushi, sashimi, maki, nigiri που ετοιµάζουν οι έµπειροι σεφ του είναι ανώτερης ποιότητας και ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο. Είναι όλα τόσο µελετηµένα ώστε να µπορούν να βρουν επιλογές οι χορτοφάγοι, οι έγκυες αλλά και τα µικρά παιδιά των οικογενειών που τους προτιµούν.  

1ης Απριλίου 170, Παραλίµνι,T: 23 740240

Forsos electrical

Η εταιρεία Forsos για πάνω από 50 χρόνια  εξοπλίζει  τα νοικοκυριά µε αξιόπιστες και ποιοτικές ηλεκτρικές συσκευές. Είναι µια ντόπια και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 σε ένα µικρό γωνιακό κατάστηµα στο κέντρο του χωριού και κατάφερε να µεταφερθεί στην 1ης Απριλίου, να µεγαλώσει και να γίνει πρώτο όνοµα στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών και συσκευών κουζίνας. Η εταιρεία Forsos σήµερα είναι εξουσιοδοτηµένος µεταπωλητής κορυφαίων παγκοσµίως µαρκών όπως NEFF, BOSCH, BLOMBERG, SIEMENS, CANDY, LG, FISSLER, PANASONIC, HOOVER. Η εταιρεία έχει ως σκοπό, την ικανοποίηση των πελατών της, µέσω της διάθεσης των ποιοτικών της προϊόντων, των υπηρεσιών υποστήριξης µετά την πώληση καθώς και της αφοσίωσης στη στενή και προσεκτική παρακολούθηση των αναγκών του σύγχρονου νοικοκυριού. Τηλεοράσεις, πλυντήρια, ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία, συσκευές προσωπικής φροντίδας όπως είναι τα σίδερα µαλλιών, οι ξυριστικές µηχανές, οι κουρευτικές µηχανές, µηχανές αποτρίχωσης και πολλά άλλα είναι όσα θα βρείτε στο κατάστηµα Forsos. Η πολυετής εµπειρία και η συνεχής επιτυχηµένη πορεία των υπεύθυνων της εταιρείας Forsos τους βοηθά να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρουν το καλύτερο.

1ης Απριλίου 175, Παραλίµνι,T: 23 829822

BeautyLab

Η Ελευθερία Κυθραιώτη δηµιούργησε το BeautyLab µε σκοπό να καλύψει ένα σηµαντικό κενό στο χώρο της υγείας και της οµορφιάς: να προσφέρει ολοκληρωµένες λύσεις που να οδηγούν σε εντυπωσιακές αλλαγές στην εµφάνιση των πελατών της µε ένα φυσικό, µη επεµβατικό τρόπο. Τα µηχανήµατα του BeautyLab έχουν τη σφραγίδα πιστοποίησης της FDA (Food and DrugAdministration) της Αµερικής ενώ τα µέλη της οµάδας είναι απόφοιτες είτε της νοσηλευτικής σχολής είτε της αισθητικής.  Σε ότι αφορά στις θεραπείες αποτρίχωσης, το  Soprano ICE Laser της εταιρείας ALMA προσφέρει µακροπρόθεσµα αποτελέσµατα µε απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Στον τοµέα της λιπογλυπτικής σώµατος, ο συνδυασµός του  Integral CELLUM6 της εταιρείας LPG και του Accent Elite Pro RF επιτρέπει τη δηµιουργία εξατοµικευµένων προγραµµάτων µε αποκλειστική στόχευση στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. Στην περιποίηση του προσώπου, µια ευρεία γκάµα διαφορετικών τεχνικών, µεταξύ των οποίων το Endermolift της LPG και το BIOTEC της ELEMIS, καταπολεµά τις λεπτές γραµµές, τις ρυτίδες και την κούραση και επιτυγχάνει το µη επεµβατικό lifting. Επίσης, το  BeautyLab σας προσφέρει, σε αποκλειστικότητα, τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώµατος κορυφαίων οίκων, ανάµεσα στους οποίους είναι η ELEMIS, η CODAGE PARIS και η iS CLINICAL.

1ης Απριλίου 43, 1ος όροφος, Παραλίµνι, 

T: 23 833233

Fabricca Coffee n’ Bites

To Fabricca Coffee n’Bites είναι η πρώτη καφετέρια που κατάφερε να ξεχωρίσει στην 1ης Απριλίου προτείνοντας κάτι διαφορετικό. Με το στυλ και την ατµοσφαιρική προσωπικότητά του έχει κερδίσει ολόκληρη την επαρχία µας, η οποία περνά τον χρόνο της εδώ πίνοντας, τρώγοντας, επικοινωνώντας ή απλά κοιτώντας. Ξεκίνησε ως ένα µικρό µαγαζάκι πριν από έξι χρόνια, µε τον κόσµο όµως να συρρέει µέσα, δεν µπορούσε παρά να µεγαλώσει και να εξελιχθεί.Από την πρώτη µέρα λειτουργίας του µέχρι και σήµερα, το επιλέγουµε για να ξεκινήσουµε ιδανικά την ηµέρα µε µία κούπα εξαιρετικού ιταλικού καφέ εσπρέσσο Lavazza. Πέρα όµως από τα διάφορα είδη καφέ εδώ θα γευτείς πλούσια σε γεύση ροφήµατα, ζεστά και κρύα, όπως είναι οι φρέσκοι χυµοί, τα γευστικά coolers, τσάγια και άλλα ροφήµατα. Τώρα το χειµώνα, δοκιµάστε τα ιδιαίτερα ροφήµατά του, όπως ζεστή σοκολάτα blackberry και αρωµατικό τσάι και συνοδεύστε τα µε σπιτικά γλυκά, όπως οι φρεσκότατες ελληνικές µπουγάτσες, πίτες και κρουασάν ή ένα από τα απολαυστικά cookies και muffins που φτιάχνει καθηµερινώς. Βεβαίως, το Fabricca Coffee n Bites προσφέρει όλα αυτά και σε take away και delivery. Ανοικτό καθηµερινά από τις 07:00 το πρωί µέχρι τις 9 το βράδυ.

1ης Απριλίου 158, Παραλίµνι,T: 23 820540

Mikel Coffee Παραλίµνι

Μετά την τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, η γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ έκανε το βήµα τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς. Ο λόγος για το Mikel το οποίο ήρθε στο Παραλίµνι πριν ένα χρόνο και έδωσε στους Αµµοχωστιανούς την ευκαιρία να απολαµβάνουν τον καφέ καθηµερινά και όλες τις ώρες της ηµέρας. Έχοντας ως φιλοσοφία «Γιατί ο καφές δεν είναι πολυτέλεια. Είναι καθηµερινή απόλαυση!»  οι ιδιοκτήτες δηµιούργησαν ένα χώρο που µαρτυρά προσωπικότητα, αγάπη και µεράκι.  Το κατάστηµα ακολουθεί το αρχιτεκτονικό ύφος του brand, όπου τα διάφορα βιοµηχανικά στοιχεία, οι ξύλινες επιφάνειες και οι αποχρώσεις του µαύρου και του πορτοκαλί συνδυάζονται αρµονικά, προσφέροντας την εµπειρία ενός µοντέρνου coffeebar. Η επιλογή του καφέ, το µοναδικό χαρµάνι, οι σπιτικές αναµνήσεις που ξυπνούν τα βουτήµατα και τα αρτοσκευάσµατα που προσφέρουν, καθηµερινά αποτελούν την εγγύηση για την ικανοποίηση των καταναλωτών που τους επιλέγουν. Εξάλλου το Mikel Coffee στο Παραλίµνι δεν είναι άλλη µία αλυσίδα καφέ. Είναι ένα στέκι. Ένα σηµείο συνάντησης που φέρνει όλους τους ανθρώπους πιο κοντά και έχει ήδη αποκτήσει και στην Κύπρο το δικό του φανατικό κοινό. Σύντοµα θα παρέχονται υπηρεσίες delivery και drive thru.

1ης Απριλίου 80, Παραλίµνι, T: 23 722966

Isaak Snacks & Sandwiches

Το Isaak Snacks & Sandwiches βρίσκεται σειδιαίτερα προνοµιούχο σηµείο, πάνω στην λεωφόρο 1ης Απριλίου, που περνάνε σχεδόν όλοι για να πάνε στις δουλειές τους, στο σχολείο και γενικά για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει περίπτωση να µην συναντήσεις το Isaak Snacks & Sandwiches που εδώ και χρόνια προσφέρει µοναδική ποικιλία από sandwiches, καφέδες, χυµούς και άλλα σνακ. Η φήµη των σάντουιτς εδώ είναι πολύ µεγάλη και η ζήτηση ακόµη µεγαλύτερη. Γι’ αυτό και εµείς σου προτείνουµε, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να δοκιµάσεις µερικά από τα πιο λαχταριστά και άριστης ποιότητας σνακ και σάντουιτς που έχεις δοκιµάσει ποτέ.Το µυστικό της γευστικής απόλαυσης των καθηµερινών σάντουιτς του Isaak Snacks & Sandwiches κρύβεται στο ζεστό και ποιοτικό ψωµί που χρησιµοποιεί. Παράγγειλε λοιπόν το σάντουιτς της επιλογής σου, burgers, πατάτες και ό,τι άλλο λαχταρά η ψυχή σου και καλή σου όρεξη. Τον τελευταίο καιρό στα αγαπηµένα µας συγκαταλέγεται το πεντανόστιµο και χορταστικό διπλό burger το οποίο συνοδεύεται µε τυρί και bacon µε βάση την κλασική συνταγή burger που µπορούν να απολαύσουν µικροί και µεγάλοι…

1ης Απριλίου, Παραλίµνι, T: 97 621354

Bodyshape GYM

Πρόκειται για το πιο σύγχρονο και κατάλληλα εξοπλισµένο γυµναστήριο σε αυτή την λεωφόρο. Στο γυµναστήριο Bodyshape, το οποίο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία έχετε την ευκαιρία να προπονηθείτε µε τα πιο σύγχρονα όργανα γυµναστικής, να απολαύσετε οµαδικά προγράµµατα, ατοµικά µαθήµατα και να επωφεληθείτε από τις υψηλές υπηρεσίες του Κέντρου Αδυνατίσµατος που διαθέτει. Οι υπεύθυνοι του Bodyshape παρακολουθούν τις ανάγκες σας και σας παρέχουν πρωτοποριακά προγράµµατα άθλησης και αδυνατίσµατος. Με εξειδικευµένα µηχανήµατα αδυνατίσµατος, λιποδιάλυσης και καταπολέµησης της κυτταρίτιδας δηµιουργούν προγράµµατα φτιαγµένα στα δικά σας µέτρα και ανάγκες. Σε έναν χώρο που συνδυάζει την άνεση, την απόλυτα ζεστή ατµόσφαιρα και την προσωπική επαφή, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη στιγµή που θα αντικρύσετε το χώρο του. Αλλάξτε τη διάθεσή σας και τη ζωή σας, µε προγράµµατα φτιαγµένα για εσάς. 

1ης Απριλίου 39, Παραλίµνι, T: 23 820111

Amiraz Motors

Και επειδή τα αυτοκίνητα έχουν µεγάλη ζήτηση δεν θα µπορούσε να λείπει από την 1ης Απριλίου µια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τοµέα αυτό. H Amiraz Motors µε εµπειρία από το 1979 δραστηριοποιείται τόσο στο καινούριο όσο και στο µεταχειρισµένο αυτοκίνητο. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο Παραλίµνι θα βρεις µια µεγάλη ποικιλία από ετοιµοπαράδοτα αυτοκίνητα. Από τρίθυρα αυτοκίνητα µικρών διαστάσεων µέχρι ευρύχωρα SUV, η Amiraz Motors εξασφαλίζει µια γκάµα αξιόπιστων οχηµάτων για όλα τα γούστα και ανάγκες. Επίσης είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας HYUNDAI στην επαρχία Αµµοχώστου. Τα αυτοκίνητα εισάγονται από Αγγλία και Ιαπωνία και έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους. Κύριο µέληµα της εταιρίας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες και η αξιοπιστία των παρεχόµενων υπηρεσιών. Εκτός από τη µεγάλη γκάµα που διαθέτει καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων η εταιρεία επενδύει και στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία. Γι’ αυτό θέλοντας να καλύψει κάθε είδους ανάγκη και απαίτηση του πελάτη δέχεται παραγγελίες και εισάγει αυτοκίνητα όπως ακριβώς τα θέλει ο κάθε ένας από εµάς. 

1ης Απριλίου 174, Παραλίµνι,T: 23 823210

Fame kitchens

Από το 2017 η Fame Kitchens βλέποντας τη γοργή ανάπτυξη της λεωφόρου ξεκίνησε τη λειτουργία ενός δεύτερου εκθεσιακού χώρου στην 1ης Απριλίου. Πρόκειται για έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, άνετο και όµορφο, ο οποίος διαµορφώθηκε για να καλύψει περισσότερες ανάγκες στο ήδη αυξανόµενο πελατολόγιο τους. H εταιρείας διαθέτει πλέον 2 πλήρως εξοπλισµένα showrooms όπου κάποιος πελάτης µπορεί να δει τις τελευταίες τάσεις σε υλικά, µηχανισµούς σε ότι αφορά την κουζίνα και όλη τη σταθερή επίπλωση της κατοικίας του.Στον εκθεσιακό χώρο στο Φρέναρος µπορείτε να δείτε κουζίνες που κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο και στον εκθεσιακό µας χώρο στο Παραλίµνι θα δείτε τις ιταλικές κουζίνες LUBE και CREO. Μπορεί κύριο προϊόν της εταιρείας Fame Kitchen να είναι οι κουζίνες, κατασκευάζουν όµως  ερµάρια, µεσόθυρες και εξώθυρες έτσι ώστε να προσφέρουν ολοκληρωµένες προτάσεις για το σπίτι σας. Αυτό που κάνει την FameKitchens να ξεχωρίζει εδώ και 40 χρόνια είναι η αγάπη των ιδιοκτητών για τη δουλειά τους, η δηµιουργία προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους και η αξιοπιστία που προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε τεχνικό όσο και σε θέµατα εξυπηρέτησης και υπηρεσιών.

1ης Απριλίου 127, Παραλίµνι,T: 23 744334

Bagno Designs 

Τα Είδη Υγιεινής για το σπίτι σας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Γι’ αυτό και η επιλογή τους πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και µελετηµένα. Στο Bagno Designs στην 1ης Απριλίου, οι υπεύθυνοι του καταστήµατος γνωρίζοντας πως ένα µπάνιο µπορεί να διαµορφώσει και να αποτυπώσει εντυπώσεις, προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές σε µπανιέρες, καµπίνες και εξοπλισµόs spa. Επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα για τον προσωπικό χώρο του µπάνιου σας, πάντα µε γνώµονα τις ανάγκες σας για ποιότητα και υψηλή αισθητική. Ανακαλύψτε  την µεγάλη ποικιλία που διαθέτει η συλλογή τους πάντα στις καλύτερες τιµές της αγοράς.∆ηµιουργήστε το δικό σας χώρο όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Οι νέες αλλά και κλασσικές γραµµές, οι τολµηρές φόρµες, οι προκλητικοί σχεδιασµοί και τα µοντέρνα υλικά είναι µερικά µόνο από τα τεκµήρια που αποδεικνύουν πως η συγκεκριµένη εταιρεία δεν επαναπαύεται ποτέ. Ιδιωτικές µετρήσεις καταδεικνύουν την Bagno Designs πρώτη σε πωλήσεις σε Παγκύπρια βάση σε συγκεκριµένες κατηγορίες προϊόντων. Επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα για τον προσωπικό χώρο του µπάνιου σας, πάντα µε γνώµονα τις ανάγκες σας για ποιότητα και υψηλή αισθητική. 

1ης Απριλίου 223, Παραλίµνι,T: 23 827200

Interhome

Πρόκειται για µια εταιρεία που εξελίσσεται, ανανεώνεται και βάζει ως στόχο να πλησιάσει περισσότερο τη ντόπια αγορά και να προσεγγίσει ακόµη περισσότερο τους νεαρότερους πελάτες. Για να το πετύχει αυτό έχει προβεί τα τελευταία χρόνια σε κάποιες αλλαγές που σχετίζονται µε την εξειδίκευση του προσωπικού και τον καλύτερο διαχωρισµό των τµηµάτων της εταιρείας. Εξάλλου πρόκειται για µια εταιρεία που δεν ασχολείται µόνο µε ένα κλάδο αλλά µε ότι έχει σχέση µε το σπίτι, από την αρχή της οικοδόµησης µέχρι το σήµερα που ζει ο πελάτης µέσα στο σπίτι. Πατώµατα γρανιτέ και κεραµικά διαφόρων χρωµάτων και µεγεθών, επενδύσεις τοίχου εσωτερικά και εξωτερικά, επενδύσεις µπάνιων, ψηφίδες από γυαλί, πέτρα, µέταλλο και κεραµικό, είδη υγιεινής, από WC εντοιχισµένα µέχρι νιπτήρες επικαθύµενους, βρύσες εντοιχισµένες και εξωτερικές (εισαγωγείς του εργοστασίου Grohe), εντοιχισµένα ντους για ταβάνι και τοίχου και αξεσουάρ µπάνιου είναι µόνο µερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστηµά τους. Eπίσης στο τµήµα ξυλείας µπορείτε να βρείτε όλων των ειδών πατώµατων deck, ξύλα για πέργολες και περιφράξεις, γυψοσανίδες, καθώς και µεγάλη γκάµα µελαµίνων για ερµάρια. Στο τµήµα DIY µπορείτε να βρείτε είδη επιπλοποιίας (πόµολα, χέρια µεσόθηρων, µηχανισµούς κουζίνας και ερµαριών) είδη κήπου. Επιπρόσθετα, στο χρωµατοπωλείο, βρίσκουµε brands διεθνούς φήµης όπως CrownPaints, Sandtex, BenjaminMoore για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως επίσης τα διακοσµητικά χρώµατα εσωτερικών τοίχων VALPAINT, που χαρακτηρίζονται από φωτοβολές, αντανακλάσεις και τρισδιάστατα χρώµατα.  

1ης Απριλίου 152-154, Παραλίµνι, 

T: 23 820600 – 23 820610

Ψαραγορά Σκορπιός

Η Ψαραγορά Σκορπιός είναι ένα από τα πιο γνωστά καταστήµατα της 1ης Απριλίου αφού χωρίς αµφισβήτηση έβαλε το καλό ψάρι σε όλα τα σπίτια της Αµµοχώστου. Λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια και καθηµερινά θα βρεις ψάρια ολόφρεσκα που µοσχοβολούν Μεσόγειο στην καλύτερη ποιότητα. Οι ιδιοκτήτες Χρίστος, Μηλίτσα και Νατάσα Τσεκούρα βρίσκονται στην ψαραγορά από το πρωί µέχρι το βράδυ φροντίζοντας τη παραµικρή λεπτοµέρεια για τη ποιότητα των ψαριών και των θαλασσινών. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη και την εµπιστοσύνη του κόσµου: χάρη στην εκλεκτή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Στους πάγκους τους θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία από τα πιο εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά τα οποία περιλαµβάνουν ντόπια, εισαγόµενα, φρέσκα ψάρια και ζωντανά θαλασσινά όπως αστακούς, στρείδια, γυαλιστερές, µύδια, καβούρια, κυδώνια. Όλα αυτά στις καλύτερες τιµές. Σηµαντικό να γνωρίζετε είναι πως όλα τα ψάρια είναι καθαρισµένα ή φιλεταρισµένα και πλυµένα έτοιµα για το τηγάνι σας. Ρίξτε λοιπόν άγκυρα σε µια από τις καλύτερες ψαραγορές και αγοράστε χωρίς κανέναν κόπο τις πιο εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις.

1ης Απριλίου 101, Παραλίµνι,T: 23 740005

Γ&Σ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ Αρχιτέκτονες Πολιτικοί Μηχανικοί  

Το  γραφείο ιδρύθηκε το 2000 από την Στάλω Νικολέττου, Αρχιτέκτονα και τον Γιώργο Νικολέττο, Πολιτικό Μηχανικό και οι δύο απόφοιτοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Αρχικά στεγαζόταν σε άλλη τοποθεσία και το 2002 µε την αύξηση των εργασιών έγινε αναγκαίο η µετακόµιση σε µεγαλύτερο χώρο. Έτσι επέλεξαν επαγγελµατική στέγη επί της οδού 1ης Απριλίου, που αποτελεί άξονα εµπορικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Το γραφείο απαρτίζεται από µια οµάδα από αρχιτέκτονες, µηχανικούς και σχεδιαστές και αναλαµβάνει διάφορα είδη έργων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήµατα κατοικιών και διαµερισµάτων, εµπορικούς χώρους, γραφεία και ανακαινίσεις. Βασικοί παράµετροι για το σχεδιασµό ενός έργου είναι η λειτουργικότητα, η αισθητική, η ένταξη στο περιβάλλον και εναρµόνιση µε το κλίµα του τόπου, η εναρµόνιση µε τους κανονισµούς και την νοµοθεσία αλλά και ο οικονοµικός προϋπολογισµός του πελάτη. Ιδιαίτερη σηµασία για το γραφείο «Γ&Σ Νικολέττου» αποτελεί ο χρήστης κάθε χώρου. Εξετάζουν προσεκτικά τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του και επιδιώκουν την ενεργό συµµετοχή του στην όλη διαδικασία του σχεδιασµού. Σκοπός να δηµιουργούν κτήρια που να ξεφεύγουν από την ταµπέλα του «µοντέρνου» ή «κλασσικού» αλλά να εκφράζουν και να ικανοποιούν τον κάθε χρήστη και παράλληλα τους ίδιους σαν µελετητές.    

1ης Απριλίου 23, Παραλίµνι, T: 23 741425

Pet Parade 

Όλοι όσοι αγαπούν και συµβιώνουν µε ζώα, γνωρίζουν καλά πως και αυτά χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση. Είτε πρόκειται για κατοικίδια είτε για παραγωγικά ζώα. Ανάλογα λοιπόν µε τις ανάγκες τους, αναζητούν και τους επαγγελµατίες που θα τους βοηθήσουν να προσφέρουν στα ζώα τους, την καλύτερη ποιότητα φροντίδας. Στο Pet Parade στην 1ης Απριλίου θα βρείτε µια τεράστια γκάµα προϊόντων για όλα τα κατοικίδια. Ακόµα και το πιο τρελό προϊόν θα προσπαθήσουν να το βρούν σε Κύπρο ή σε εξωτερικό, αν τους το ζητήσετε. Τα προϊόντα τους είναι κυρίως από Κύπρο αλλά εισάγουν και ένα πολύ µεγάλο µέρος από το εξωτερικό. Ξεχωρίζουν, λόγο των εβδοµαδιαίων εισαγωγών κατευθείαν από τους breeders πολλών ειδών ζώων και πουλιών. Σκυλάκια από Τσεχία, πουλιά από Ολλανδία/Βέλγιο, τροπικά Ψάρια από Σιγκαπούρη, ερπετά από Ιταλία και πολλά άλλα. Για αυτό µπορούν και προσφέρουν συνεχώς εκπτώσεις (µέχρι και 50%), αλλά και πάρα πολύ καλές τιµές. Όλα ελέγχονται από κτηνιάτρους (MEDVETS). Το κυριότερο όµως είναι πως οι υπεύθυνοι του Pet Parade τα αγαπάνε και τα φροντίζουν σαν δικά τους!

1ης Απριλίου 169, Παραλίµνι,T: 23 741200

Medvets Veterinary Clinic

Στην κτηνιατρική κλινική MedVets στόχος τους είναι να παρέχουν την καλύτερη φροντίδα για το κατοικίδιο σας σε ένα εντελώς φιλικό περιβάλλον. Ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σωστή θεραπεία των κατοικίδιων ζώων σας και την πρόληψη των συχνά εµφανιζόµενων ασθενειών. Με εµπειρία δέκα ετών στη φροντίδα των µικρών τριχωτών ή φτερωτών φίλων, µικρών ή µεγαλύτερων η περίθαλψη και η νοσηλεία τους, βρίσκεται στα καλύτερα χέρια γιατί εκτός από εµπεριστατωµένη γνώση, όλα γίνονται µε αγάπη. Ως ένα κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαθέτει εξεταστήριο, υπέρηχο, X-RAY και πλήρως εξοπλισµένο χειρουργείο. Παρέχει εξειδικευµένες ολοκληρωµένες κτηνιατρικές υπηρεσίες, χάρη στην άρτια επιστηµονική κατάρτιση του προσωπικού και των συνεργατών του, οι οποίοι πέραν των πιο πάνω υπηρεσιών σας συµβουλεύουν και σας καθοδηγούν για να επιτύχετε τη σωστή και ισορροπηµένη διατροφή των σκύλων και των γάτων σας. Τέλος, φροντίζουν την ευεξία τους, προσφέροντας στα ζώα σας υπηρεσίες καλλωπισµού. 

1ης Απριλίου 202, Παραλίµνι,T: 23 730505

Kapodistrias Automotive Parts 

Κατέχοντας ηγετική θέση στις αγορές ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών αυτοκινήτων, η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, µπορεί να µετουσιώνει σε πράξη το σλόγκαν της «Κρατάµε την Κύπρο σε Κίνηση». Σχεδόν κάθε αυτοκίνητο, στον κύκλο της συντήρησής του, θα έρθει έστω µια φορά σε επαφή µε κάποιον από τους 1.500 συνεργάτες της ΚΑΠΟ∆ΙΣΤΡΙΑΣ σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Η εταιρεία εξυπηρετεί τόσο το κοινό όσο και τους επαγγελµατίες µε τρία καταστήµατα στην επαρχία Λευκωσίας, από ένα σε Λεµεσό, Λάρνακα και Πάφο, ενώ από το 1996 διαθέτει κατάστηµα και στο Παραλίµνι, στην 1ης Απριλίου. Ο αείµνηστος Χριστόφορος Καποδίστριας ίδρυσε µια µικρή, οικογενειακή επιχείρηση το 1969, εισάγοντας αρχικά ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα Volkswagen και στη συνέχεια πετυχαίνοντας συνεργασίες µε τους µεγαλύτερους κατασκευαστές εξαρτηµάτων στον κόσµο, οι οποίοι τροφοδοτούν τις πιο µεγάλες αυτοκινητοβιοµηχανίες. Η εταιρεία δηµιούργησε σχέσεις εµπιστοσύνης στην αγορά, προµηθεύοντας ποιοτικά, γνήσια εξαρτήµατα στην καλύτερη δυνατή τιµή. Η τελευταία δεκαετία σήµανε την έναρξη της συνεργασίας µε την Robert Bosch, αλλά και την επέκταση στους τοµείς ελαστικών, µε την ανάπτυξη συνεργασιών µε κολοσσούς όπως Goodyear / Dunlop και Hankook, των λιπαντικών καθώς επετεύχθη συνεργασία µε την Castrol (κατασκευαστή προηγµένων λιπαντικών), αλλά και των επαγγελµατικών εργαλείων, αφού πλέον η ΚΑΠΟ∆ΙΣΤΡΙΑΣ εισάγει τα αξιόπιστα επαγγελµατικά εργαλεία KS Tools.

1ης Απριλίου 21, Παραλίµνι, T: 23 829566

Ioannou shoes

Το κατάστηµα Ioannou Shoes λειτουργεί στην περιοχή τα τελευταία 8 χρόνια. Το 2015 µεταφέρθηκε στην 1η Απριλίου σε ένα µοντέρνο και ανανεωµένο χώρο όπου προσφέρουν τη γνωστή multi-brand συλλογή από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια. Οι µάρκες που αγάπησε το κοινό είναι οι Tamaris, Pitillos, Parex, Albano, IMAC, Clarks, CAT Footwear ενώ πολλές άλλες προστίθενται κάθε σεζόν, προσφέροντας πάντοτε νέες επιλογές που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της µόδας και όχι µόνο. Η συλλογή από γυναικεία παπούτσια ξεχωρίζει για τις µοντέρνες και ποιοτικές επιλογές από άνετα και στιλάτα σχέδια. Μπορείτε να βρείτε επίσης παιδικά παπούτσια σε προσιτές τιµές, καθώς και ανδρικά casual, sport-casual και επίσηµα σχέδια. ∆εν µπορούµε να µην αναφερθούµε στη µεγάλη συλλογή από κλασικά και άνετα παπούτσια για κάθε ηλικία, καθώς και για το γραφείο και για άλλες επαγγελµατικές συνθήκες εργασίας. Αν δεν τα δοκιµάσατε ήδη, προτείνουµε όπως επιλέξετε τα άνετα και µοντέρνα Tamaris µε memory foam και AntiShok σόλες, τα διαχρονικά Pitillos από δερµάτινα υλικά και ανατοµικό σχεδιασµό, τα αερόσολα IMAC ή τα ανθεκτικά CAT Footwear.

Γρίβα ∆ιγενή 121, Τ: 23 825531

PGS Electrical Supplies 

Η PGS  Electrical Supplies γνωστή µε την εµπορική επωνυµία ως PGS Lighting Electrical ιδρύθηκε το 1981 στο Παραλίµνι µε σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής αγοράς σε ό,τι αφορά τον ηλεκτρολογικό εξοπλισµό και λύσεις φωτισµού. Σήµερα η εταιρεία λειτουργεί έξι καταστήµατα ηλεκτρολογικού εξοπλισµού και υλικών και πέντε εκθεσιακούς χώρους φωτισµού ανά το Παγκύπριο, µε φυσική παρουσία σε Ελλάδα. Η PGS Lighting Electrical αποτελεί σήµερα ένα one-stop-shop το οποίο προσφέρει µια ευρεία γκάµα ηλεκτρολογικών ειδών και ολοκληρωµένων λύσεων φωτισµού. Όλη η φιλοσοφία της εταιρείας είναι επικεντρωµένη στην ικανοποίηση των πελατών, µε στόχο τη δηµιουργία µακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εµπιστοσύνης. Σε αρχικό στάδιο η PGS εξυπηρετούσε µόνο ιδιώτες και µικροεπιχειρήσεις. Με την πάροδο του χρόνου και έχοντας πλέον την απαραίτητη πείρα, γνώση και υποδοµή, η εταιρεία άρχισε να συνεργάζεται µε τα πιο γνωστά και καταξιωµένα γραφεία αρχιτεκτόνων, διακοσµητών, µηχανικών και µελετητών φωτισµού, καθώς και µε τεχνικές και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες. Η PGS έχει συµµετάσχει στην υλοποίηση των µεγαλύτερων κατασκευαστικών έργων στην Κύπρο. Η διαρκής έρευνα, µελέτη, δουλειά και εκσυγχρονισµός, σε συνδυασµό µε την δηµιουργικότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και µε την πλούσια γκάµα των φωτιστικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων που διαθέτει, εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που αναλαµβάνει, καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων σε επιχειρηµατικό-επαγγελµατικό επίπεδο και ιδιωτικό-οικιακό.

1ης Απριλίου 150, Παραλίµνι, T: 23 822022

Miri Interior 

Η εταιρεία Miri Interior είναι µια οικογενειακήεπιχείρηση µε ιστορία πάνω από 35 χρόνια. Ιδρυτής της, ο Γιάγκος Γ. Παπαγεωργίου, γνωστός ταπετσιέρης για την πολύχρονη πείρα του στα υφάσµατα και τις ταπετσαρίες, δηµιούργησε την εταιρεία Helen’s Home Care. Στην συνέχεια πέρασε στην διεύθυνση της Μιράντας Παπαγεωργίου, όπου µετονοµάστηκε σε ΜiriInterior και έχει πλέον εξελιχθεί σε µια εταιρεία που προσφέρει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξοπλίσουν το σπίτι των ονείρων σας. Η αγάπη και το πάθος για το σχεδιασµό και την ποιότητα, την έχουν µετατρέψει σε ένα πολύ δυνατό σηµείο αναφοράς στην επαρχία Αµµοχώστου, για όσους εκτιµούν τον επαγγελµατισµό, τη προσοχή και την καλή εξυπηρέτηση που δείχνει το προσωπικό. Εδώ θα βρείτε µια προσεγµένη ποικιλία από διακοσµητικά προϊόντα όπως κουρτίνες, blinds, wallpapers, χαλιά, σεντόνια και πολλά άλλα. Με την βοήθεια και τις συµβουλές της interior designer Μαρίας Παπαγεωργίου, όποιο και αν είναι το στυλ και η αίσθηση που θα θέλατε να δηµιουργήσετε εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Καλέστε τους για προσωπική συνάντηση στο σπίτι σας, ή επισκεφτείτε το εκθεσιακό τους χώρο στην 1ης Απριλίου.

1ης Απριλίου 113, Block B, Κατ. 3, 

Παραλίµνι, T: 23 823480

YAristotelous Furnishing

Η ιστορία της εταιρείας έχει τις βάσεις της από το 1980 όταν ο ιδρυτής Γιαννάκης Αριστοτέλους µε την πολύχρονη πείρα του κατάφερε να εδραιώσει την εταιρεία σε πρώτο όνοµα στην επαρχία Αµµοχώστου και όχι µόνο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα κατασκευής, την αυθεντικότητα στις χειροποίητες κατασκευές, τη προσοχή στη λεπτοµέρεια και τις δηµιουργικές ιδέες. Το 2010 η δεύτερη γενεά της οικογένειας η οποία µεγάλωσε µε αρχές στον τοµέα του επίπλου, έφερε στην εταιρεία καινούργιες ιδέες και την πέρασε σε άλλο επίπεδο. Αυτό επετεύχθη συνάπτοντας συµφωνίες µε επώνυµους Ιταλικούς και άλλους ευρωπαϊκούς οίκους. Οι εισαγωγές σε σαλόνια, τραπεζαρίες, καρέκλες, µικροέπιπλα και ό,τι άλλο αφορά επίπλωση σπιτιού, συνδυάζουν την υπεροχή στο γούστο και την ποιότητα µε τις καλές τιµές και ικανοποιούν ακόµη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η εταιρεία πλέον συνδυάζοντας το κατασκευαστικό κοµµάτι µε τον τοµέα των εισαγωγών προσφέρει ολοκληρωµένες λύσεις όσον αφορά την επίπλωση του σπιτιού σας. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείτε και στον επαγγελµατικό εξοπλισµό εστιατορίου, µπαρ, καφετέριας, ξενοδοχείου κ.α. διαθέτοντας µεγάλη γκάµα επιλογών.

∆αιδάλου 8, Παραλίµνι, T: 23 821847

Melissis Dry clean laundry

Το στεγνοκαθαριστήριο Melissis Dry Cleaning άνοιξε τις πόρτες του τον περασµένο µήνα στην 1ης Απριλίου 173 προσφέροντας στους πελάτες του άριστες και εξειδικευµένες υπηρεσίες καθαριστηρίου µε προσοχή στη λεπτοµέρεια. Η τριανταετή εµπειρία του προσωπικού στο χώρο του καθαρισµού κι η φήµη που αποκτήσαν για τις άψογες υπηρεσίες τους, εγγυώνται το καλύτερο και πιο σίγουρο αποτέλεσµα σε ένα ευρύτατο εύρος υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. ∆ιαθέτουν σύγχρονο εξοπλισµό τελευταίας τεχνολογίας, κάνουν χρήση απορρυπαντικών µε αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής στον καθαρισµό και περιποίηση των ενδυµάτων κάθε είδους. Αναλαµβάνουν καθαρισµό και σιδέρωµα όλων των ειδών ρούχων, όπως κουρτίνες, γούνες, νυφικά. Επίσης, αναλαµβάνουν καθαρισµό για παλτό, καπαρτίνες, σακάκια, ζακέτες, φούστες, παντελόνια, µπλούζες και πουκάµισα. Oι άνθρωποι που εκπροσωπούν το Melissis Dry Cleaning είναι αυτό που λέµε “άνθρωποι της καθηµερινότητάς µας”, και πλαισιωµένοι από έµπειρο και εξειδικευµένο επιτελείο συνεργατών προσφέρουν φιλική, ποιοτική, γρήγορη και µοναδική εξυπηρέτηση στη σωστή τιµή. 

1ης Απριλίου 173, Παραλίµνι, T: 23 821555

Caffe Mauro Paralimni

Αναζητάτε έναν χώρο, όπου µικροί και µεγάλοι θα µπορείτε να περάσετε όµορφα και δηµιουργικά, χωρίς φασαρία και µε ασφάλεια; Στην πολυσύχναστη λεωφόρο της 1ης Απριλίου, συναντάµε ένα από τα πιο δηµοφιλή meeting points στο Παραλίµνι. Ζεστό και ανεπιτήδευτο, το Caffe Mauro αποτελεί ιδανική πρόταση για όλες τι ώρες της ηµέρας και για όλη την οικογένεια. Εδώ µπορείτε να ξεκινήσετε την ηµέρα σας µε ένα φρέσκο κρουασάν ή ένα σάντουιτς τα οποία συνοδεύονται µε το αγαπηµένο σας ζεστό ρόφηµα όπως είναι το latte, το cappuccino ή η ζεστή σοκολάτα. Επίσης, µπορείτε να δοκιµάσετε τα ειδικά ποτά µε πάγο που έχουν προστεθεί στον κατάλογο όπως είναι το biscoccino, το chococcino, τo cafeccino και το cafeccino mochaαλλά και τα smoothies, τα οποία έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Στα σηµεία αναφοράς του, επίσης, τα λαχταριστά γλυκά του όπως είναι το χορταστικό vaflaki µε νέες λαχταριστές γεύσεις,  η τραγανή µηλόπιτα, το κέικ σοκολάτας και το εύγεστο brownieχωρίς ζάχαρη. 

1ης Απριλίου 52, Παραλίµνι, T: 23 258777

JDE COMPUTING 

16 χρόνια συνεχούς ενηµέρωσης και εξέλιξης,  µε ευρεία γκάµα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων όπως: laptops, computers και peripherals, gaming pc, καρέκλες και αξεσουάρ, κτλ., που καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, κάθε ηλικίας. Μέσα σε σύντοµο χρονικό διάστηµα η J.D.E Computing κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Αποτελεί πλέον, ίσως την κυρία πηγή ανταλλακτικών και προϊόντων στην εγχώρια αγορά (και ακολούθως στον καταναλωτή) και έτσι πλέον η αγορά από ιστοσελίδες του εξωτερικού βρίσκεται στην τελευταία θέση στη λίστα επιλογών των καταναλωτών. Τα τελευταία χρόνια, ειδικεύονται στην κατασκευή Custom PC µε εύρος πελατείας σε ολόκληρο το νησί. Φιλοσοφία και φιλοδοξία είναι να µεγαλώσουν την κοινότητα της συγκεκριµένης αγοράς και να δίνουν λύσεις τελευταίας τεχνολογίας στις σωστές τιµές.

Για το λόγο αυτό δίνουν τεράστια σηµασία στην εγγύηση ελαττωµατικών προϊόντων και έχουν λάβει τα απαραίτητα µέτρα να έχουν εξουσιοδότηση από προµηθευτές ή εργοστάσια για την αντιµετώπιση προβληµάτων και την άµεση αντικατάσταση. 

Οι αξίες τους επηρεάζουν τις λειτουργίες της εταιρείας και καθορίζουν τον τρόπο που εργάζονται. Βασίζονται στην εµπιστοσύνη και στο σεβασµό.  ∆ουλεύουν οµαδικά, µοιράζονται το ίδιο όραµα, δηµιουργικά και έτσι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισµό. Κινούνται µεθοδικά µε ταχύτητα και δυναµική, στοχεύοντας στο καλύτερο αποτέλεσµα.

1ης Απριλίου 28, Παραλίµνι, T: 23 811781

Georges Handy Food 

Μια επιλογή για γρήγορο φαγητό ή για φαγητό στο χέρι δε σηµαίνει υποχρεωτικά κάτι πρόχειρα φτιαγµένο, που δεν είναι θρεπτικό ή πρέπει να είναι υποχρεωτικά φορτωµένο µε θερµίδες. Στο George’s Handy Food θα βρεις επιλογές για street foodπου θα συνοδεύσει είτε το µεσηµεριανό διάλειµµα ή τη βραδινή σου βόλτα. Νόστιµες ιδέες, µε ποικιλία σε γεύσεις, που φτιάχνονται µε µεράκι και αγάπη. Είτε πεινάς πολύ ή λίγο στο George’s Handy Food θα βρεις ένα τροµερό και µακροσκελές κατάλογο που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυµία.  Οι γεύσεις τους είναι µοναδικές καθώς καλύπτουν όλων των ειδών τα γούστα και µπορείτε να διαλέξετε ανάµεσα σε σουβλάκι, γύρο, πανσέτα, φαλάφελ, σιεφταλιά, µπριζόλα, παστουρµά και άλλα. Εννοείται ότι υπάρχει στο menu δροσερή ελληνική σαλάτα µε φέτα, τροµερή σαλάτα σαλάτα κοτόπουλο αλλά και µια εξαιρετική donner salad.Από τις σάλτσες εµείς σας προτείνουµε να δοκιµάσετε το χούµους και για τους πιο τολµηρούς το chillisauce. Μία δοκιµή λοιπόν θα σας πείσει.

1ης Απριλίου 96, Παραλίµνι, T: 77 777678

Paris Kouklis & Sons

Η εταιρεία Paris Kouklis & Sons είναι µια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1975 και ειδικεύεται στην εισαγωγή και πώληση ποιοτικών αυτοκινήτων, καινούριων και µεταχειρισµένων, στην Κύπρο. Η Paris Kouklis & Sons, µε πολύχρονη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και µε το πλήθος των ευχαριστηµένων πελατών της αποτελεί εγγύηση στην επιλογή ποιοτικών µεταχειρισµένων αυτοκινήτων, τα οποία είναι όλα προσεκτικά επιλεγµένα. Η εταιρεία επίσης εξιδικεύεται στην πώληση καινούριων αυτοκινήτων FORD και έχει δικό της συνεργείο ελέγχου και επισκευής. Με πολυετή εµπειρία στο εµπόριο αυτοκινήτων, οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι υπερήφανοι για την ικανότητά τους να µεγαλώνουν και να αναπτύσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στις συνεχώς µεταβαλλόµενες απαιτήσεις του εµπορίου. Ωστόσο, µια πτυχή που παραµένει αµετάβλητη είναι η επιθυµία τους να προσφέρουν προσωπική προσέγγιση που θέτει τις ανάγκες των πελατών τους πάνω από όλα. Είναι διαθέσιµοι επτά ηµέρες την εβδοµάδα για να µπορέσουν να σας εξυπηρετήσουν είτε αυτό αφορά viewing, παραλαβή ή παράδοση του επιλεγµένου οχήµατος. Η ικανοποίηση των πελατών τους είναι η προτεραιότητα τους και ελπίζουν ότι η εµπειρία σας στο Paris Kouklis & Sons δεν θα σας αφήσει καµία αµφιβολία ώστε να τους συστήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Σηµαντικό να αναφέρουµε πως παρέχονται επίσης χρηµατοδοτικά πακέτα για τις ανάγκες του ατόµου.

Γεωργίου Γουρουνιά 180, 23 829088

Marios Theodoulou Electrical Appliances

Η ιστορία του καταστήµατος ξεκίνησε το 1982, όταν ο Κώστας Θεοδούλου άνοιξε για πρώτη φορά το κατάστηµά του, µε πωλήσεις και εγκαταστάσεις οικιακών συσκευών. Τέσσερα χρόνια µετά, ξεκίνησε να εργάζεται στο κατάστηµα και ο γιος του Μάριος Θεοδούλου και από τότε συνεχίζει µε όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές που έχει µάθει να εξελίσσει το κατάστηµα. Τώρα στην επιχείρηση έχουν ενταχθεί και τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Ανδρονίκη, οι οποίοι συνέβαλαν στην οργάνωση του καταστήµατος προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση. Πρόκειται για ένα κατάστηµα στην 1ης Απριλίου το οποίο παρέχει µια µεγάλη συλλογή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και κλιµατιστικά νέας τεχνολογίας. Πέραν όµως από τις πωλήσεις εξειδικεύεται και στην επιδιόρθωση αλλά και το after sale που παρέχει. Οι υπεύθυνοι του καταστήµατος, παρόλες τις δυσκολίες και τον ανταγωνισµό που συνάντησαν ανάµεσα στα χρόνια έχουν καταφέρει µε την µακρόχρονη πείρα τους τόσο στην επιλογή αξιόπιστων συσκευών όσο και στην επιδιόρθωση των οικιακών συσκευών να κερδίσουν τον κόσµο της Αµµοχώστου. Επίσης, ξεχωρίζουν για την γρήγορη εξυπηρέτηση τους και για το γεγονός ότι βρίσκουν πάντα τη καλύτερή λύση πάντα προς το συµφέρον των πελατών τους.  Κρατούν σταθερά την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης και της άψογης συνεργασίας τους. Γι’ αυτό άλλωστε και τους επιλέγουν οι πελάτες τους τόσα χρόνια. 

1ης Απριλίου 20, Παραλίµνι, T: 23 822060

Arazo Estates

Η εταιρεία Arazo Estates ιδρύθηκε το 2017 από τον Αντώνη Σκαπούλλαρο και την Αυγή Μπότσαρη και δραστηριοποιείται στον τοµέα των ακινήτων. Η εταιρεία ασχολείται µε οτιδήποτε σχετίζεται µε τον τοµέα ακινήτων; πωλήσεις, εκτιµήσεις, ενοικιάσεις, διαχείριση κατοικιών, υπηρεσίες συµβουλευτικής φύσεως για επενδύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Μέσα στα 3 πρώτα χρόνια έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 150 πωλήσεις ακινήτων µε συνολική αξία πωλήσεων πέραν των 30 εκατ. Το πελατολόγιο της εταιρείας αποτελείται κατά 90% από Κύπριους που είτε ψάχνουν ακίνητο για σκοπούς ιδιοκατοίκησης, είτε εξοχικές κατοικίες είτε για σκοπούς επένδυσης. Το υπόλοιπο 10% είναι κυρίως πελάτες από τις γειτονικές χώρες του Λιβάνου, Ισραήλ και Μέσης Ανατολής, οι οποίοι αναζητούν µεγάλα προνοµιακά τεµάχια γης µε σκοπό την ανάπτυξη τους ή κτίρια ή ξενοδοχειακές µονάδες που να αποφέρουν άµεσα εισόδηµα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην καινοτοµία και στην τεχνολογία και δεν θα µπορούσε να µείνει απαθής από τις νέες τάσεις αγοράς ακινήτων. Η εταιρεία αυτή τη στιγµή βρίσκεται στη διαδικασία να λανσάρει µια νέα ηλεκτρονική πλατφόρµα η οποία θα αλλάξει εντελώς τα δεδοµένα στις αγοραπωλησίες ακινήτων σε όλη την Κύπρο. Εάν ψάχνετε για αγορά ακίνητου ή έχετε ακίνητα τα οποία θα θέλατε να πωλήσετε η εταιρεία Arazo Estates είναι σίγουρα η Νο. 1 επιλογή.

1ης Απριλίου 111, Block B, 1ος Όροφος, Γρ.1, Παραλίµνι, T: 70 007959

No 1 Driving School

Η Σχολή Οδηγών «No 1 Driving School», αποτελεί ένα αξιόπιστο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών για όλες τις κατηγορίες οχηµάτων. Στόχος των ιδιοκτητών Πανίκκου Βασιλείου, Κυριάκου και Ρίτας Πιερή είναι η σύγχρονη, ευχάριστη και υπεύθυνη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών. Αναλαµβάνουν ώστε να εκπαιδευθείτε στο σωστό και αποτελεσµατικό χειρισµό του αυτοκινήτου, να εξοικειωθείτε µε την οδική κυκλοφορία, να αποκτήσετε σωστή οδική συµπεριφορά, να κατανοήσετε τη θεωρία και τη λειτουργία των οχηµάτων, ώστε να µπορείτε να ανταπεξέλθετε στην αντιµετώπιση απλών βλαβών και να γίνετε κύριος του οχήµατος σας. Ανάµεσα στα πλεονεκτήµατά τους είναι ότι αναλαµβάνουν να σας βοηθήσουν ώστε να πάρετε µαθητική άδεια στα 17 ½ σας χρόνια και να είστε έτοιµοι µόλις κλείσετε 18 να δώσετε την εξέταση για κανονικό δίπλωµα οδήγησης. Τέλος, σηµαντικό να γνωρίζετε πως τους επόµενους 3 µήνες στην No 1 Driving School έχουν µια εξαιρετική προσφορά που σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε δίπλωµα κατηγορίας Α1 και Α3 µοτοσυκλέτας από 400 ευρώ στην εξαιρετική τιµή των 350 ευρώ. Η πολυετής παρουσία τους στον χώρο της εκπαίδευσης και το πολύ µεγάλο ποσοστό επιτυχίας των µαθητών τους αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών της σχολής! 

1ης Απριλίου 130, Παραλίµνι, T: 23 002000

GKouzalis LLC 

Το δικηγορικό γραφείο G. Kouzalis LLC είναι µια ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρία που εδρεύει στο Παραλίµνι και έχει γραφεία σε όλη την Κύπρο και το οποίο έχει ως επίκεντρο τους πελάτες του. Μότο τους είναι το “We care”, το οποίο ενστερνίζεται την προσωπική φιλοσοφία του Τζιοβάνη Κουζάλη,  διευθυντή και δικηγόρου της G KOUZALIS LLC και πρώην συνεργάτη και λέκτορα στο Πανεπιστήµιο UCLan. Η οµάδα αποτελείται µε περισσότερα από 20 άτοµα προσωπικού, δικηγόρους αλλά και ειδικούς σε τοµείς όπως: συµβόλαια και τίτλοι ιδιοκτησίας, προσωπικοί βοηθοί, διευθυντικά στελέχη, στελέχη που ασχολούνται µε το θέµα µετανάστευσης, εσωτερικοί λογιστές, γραµµατείς και διοικητικά στελέχη, οι οποίοι µιλούν αγγλικά, ελληνικά, αραβικά και ρωσικά. Σηµαντικό είναι πως κάθε µέλος της G KOUZALIS LLC έχει αναλάβει συγκεκριµένο τµήµα και ρόλο. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι όλα τα θέµατα και οι πτυχές του νόµου καλύπτονται δεόντως από υπεύθυνο άτοµο µε πείρα σε κάθε συγκεκριµένο τοµέα. Προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους αισθάνονται άνετα και πως είναι ευπρόσδεκτοι µόλις έρθουν σε επαφή µε αυτούς. Έτσι, δεσµεύονται να παρέχουν αµερόληπτες νοµικές υπηρεσίες ανεξάρτητα από τη φύση της υπόθεσής τους και την ταυτότητά τους. Αντιµετωπίζουν όλους τους πελάτες µε ισότιµο τρόπο, µε επαγγελµατισµό, ακεραιότητα και φυσικά πλήρη εµπιστευτικότητα.

1ης Απριλίου 169, Παραλίµνι, T: 23 811788

Tasos Kefalas Veterinary Clinic

Η κτηνιατρική κλινική Τάσος Κεφάλας δηµιουργήθηκε στα πλαίσια των στόχων των ιδιοκτητών για την ύπαρξη µιας σύγχρονης κλινικής που θα προσφέρεται για την παρακολούθηση αποκλειστικά σκύλων και γάτων. Με 20 χρόνια εµπειρία σκοπός τους είναι να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των µικρών µας φίλων γι’ αυτό και προχώρησαν σε κτιριακή αναβάθµιση πριν από 5 χρόνια. Σήµερα η κλινική αποτελείται από 4 κτηνίατρους, τους Τάσο Κεφάλα, Μαρία Λοΐζου Κεφάλα, Ευδοκία Στράνζτια και Γιάννη Τούτο αλλά και γραµµατείς και νοσηλεύτριες. Στην κλινική υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται αιµατολογικές – βιοχηµικές εξετάσεις, ανάλυση ούρων, µέτρηση πιο εξειδικευµένων παραµέτρων και επιχρίσµατα FNA. Υπάρχει παράλληλα συνεργασία µε εργαστήριο του εξωτερικού για βιοψίες και άλλες εξετάσεις που δεν γίνονται στην Κύπρο. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες όπως Digital ακτινογραφίες, υπέρηχο, ενδοσκόπηση, χειρουργικές επεµβάσεις και οδοντιατρικές εργασίες. Αξιοσηµείωτο είναι πως χρησιµοποιούνται νέες µέθοδοι αναισθησίας, µε αναπνευστική µηχανή και παρακολούθηση του ασθενούς µε monitor. Σηµαντικό να γνωρίζουµε πως η κλινική λειτουργεί από τις 9 το πρωί µέχρι τις 8 το βράδυ και υπάρχει ανταπόκριση 24 ώρες για αντιµετώπιση επειγόντων περιστατικών καθώς και νοσηλευτήριο 24ωρης παρακολούθησης. Τέλος, στο χώρο λειτουργεί µικρό κατάστηµα για την αγορά τροφών, κυρίως εξειδικευµένων για διάφορες παθήσεις και επιλεγµένων ειδών πρώτης ανάγκης για τα κατοικίδια.

1ης Απριλίου 131, Παραλίµνι, T: 23 741800

Pet Galaxy

Το Pet Galaxy παρέχει εξειδικευµένα είδη και υπηρεσίες που µπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των κατοικίδιων φίλων µας µε υπευθυνότητα και γνώση. Εδώ µπορείς να βρεις πολλών ειδών ψάρια, πουλιά και µικρά ζωάκια, κουνελάκια, hamster και ό,τιδηποτε άλλο µε παραγγελία. Στο Pet Galaxy δεν υπάρχουν σκυλάκια ή γατάκια ως µέτρο αντιµετώπισης του µεγάλου αριθµού αδέσποτων ζώων στην Κύπρο. Οι ιδιοκτήτες είναι ενάντια στην αγορά κουταβιών από άλλες χώρες και παροτρύνουν έτσι την υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Παράλληλα θα βρεις µια µεγάλη γκάµα από τροφές για διάφορα γούστα, οικονοµικές αλλά και πιο ακριβές. Μερικές από τις τροφές που θα βρεις είναι οι Eucanuba, Hill’s, Brit, Royal Canin, K9, Proplan και Friskies µε ολόχρονες προσφορές. Επιπρόσθετα παρέχεται µια µεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, κολάρα λουριά, παλτουδάκια, µπλούζες, πουλοβεράκια, κούπες, µεταφορικά, µεγάλη ποικιλία σε κρεβατάκια, µαξιλάρες, scrunching pose για τις γάτες και κονσέρβες πολύ καλής ποιότητας. Τέλος, προσφέρουν κουρέµατα και µπάνια από επαγγελµατία κουρέα, η οποία φροντίζει τα ζωάκια όχι απλά να είναι καθαρά και όµορφα αλλά να έχουν και µια ευχάριστη εµπειρία στο χώρο τους. Το Pet Galaxy σε ένα νέο χώρο, ευρύχωρο που διαθέτει χώρο στάθµευσης έχει συνεχόµενο ωράριο λειτουργίας καθηµερινά 09:00-19:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

1ης Απριλίου 172, Παραλίµνι, T: 23 741805

Acropolis Dry Cleaners

Τα Acropolis Dry Cleaners ιδρύθηκαν το 1975 και έχουν µια διαδροµή πέραν των τεσσάρων δεκαετιών στην αγορά. Στα πλαίσια αυτά δηµιούργησαν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής, 10 και πλέον υποκαταστήµατα σε Λάρνακα, Λευκωσία, Λεµεσό και Παραλίµνι καθώς και υπηρεσίες που τους καθιστούν 1η δύναµη στην αγορά. Κοντά τους θα βρείτε υπηρεσίες DryCleaning, σιδερωτηρίου, καθαρισµού και φύλαξης χαλιών, βιολογικού καθαρισµού καναπέδων, καθαρισµού παπλωµάτων-κουβερτών και quilts, ξεκρέµασµα-καθαρισµό και επανατοποθέτηση κουρτινών και blinds (όλων των τύπων), ενοικίαση καλυµµάτων-καρεκλών και τραπεζιών, επιδιόρθωση ενδυµάτων και υποδηµάτων, καθαρισµό και φύλαξη νυµφικών καθώς και πολλά άλλα. Και όλα αυτά πάντοτε µε δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον δικό σας χώρο. Εάν κάποιος καταναλωτής επιλέξει τα Acropolis για τον καθαρισµό των προϊόντων του δεν επιλέγει απλά µια εταιρεία. Επιλέγει ένα concept και µια φιλοσοφία 45 ετών. Επιλέγει την εµπειρία τους και φυσικά το know how. Τέλος, επιλέγει την αγάπη των ιδιοκτητών γι΄ αυτό που κάνουν καθώς αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε δεν έχει νόηµα να το κάνεις. Αυτή είναι και η φιλοσοφία τους. 

1ης Απριλίου 78, Παραλίμνι, T: 23 030235

Dimco

Στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης και αναβάθµισης των υπηρεσιών της, το 2016, η DIMCO διευρύνει το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας εγκαινιάζοντας έναν νέο Εκθεσιακό χώρο Φωτισµού στο Παραλίµνι. Το άριστα καταρτισµένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες του µε συνέπεια και επαγγελµατισµό εξυπηρετώντας τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελµατίες του κλάδου µέσω λιανικών αλλά και χονδρικών πωλήσεων σε είδη φωτισµού αλλά και Ηλεκτρολογικού υλικού. Περαιτέρω, η έµπειρη οµάδα Συµβούλων Φωτισµού του Εκθεσιακού χώρου Παραλιµνίου υποστηρίζει και διεκπεραιώνει διάφορα µεγάλα αλλά και µικρά έργα της ευρύτερης περιοχής Παραλιµνίου. Από τις αρχές Ιανουαρίου 2020, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της µε ένα νέο φρέσκο concept/κατάστηµα,που ουσιαστικά αναλαµβάνει εξ ολοκλήρου τις πωλήσεις αλλά και προµήθεια του Ηλεκτρολογικού υλικού της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή Παραλιµνίου. Ταυτόχρονα η DIMCO προχωρά στην ανακαίνιση του υφιστάµενου εκθεσιακού χώρου φωτισµού µε στόχο την αναβάθµιση των παρεχόµενων υπηρεσιών της εταιρείας προς της εκλεκτή της πελατεία. Η Dimco διαθέτει αυτή την στιγµή 5 Εκθεσιακούς χώρους Φωτισµού Παγκύπρια.

Γεωργίου Γουρουνιά 124, Παραλίµνι, T: 23 731030

DIMCO WIRE SMART ELECTRICAL STORE

Η ταχύτατη και εναλλασσόµενη εξέλιξη της σύγχρονης αγοράς σε όλους τους τοµείς της, σε συνάρτηση µε την αλλαγή της συµπεριφοράς αλλά και µεταβολή των αναγκών των καταναλωτών, έχει διαµορφώσει ένα απαιτητικό επιχειρηµατικό σκηνικό και γι’ αυτό τον λόγο δηµιουργείται η ανάγκη για εκσυγχρονισµό αλλά και εφαρµογή νέων καινοτόµων προσεγγίσεων. Τα WireSmart Electrical Stores ήρθαν για να ανανεώσουν την εικόνα του Ηλεκτρολογικού Τµήµατος της εταιρείας προσφέροντας µια ανανεωµένη γκάµα προϊόντων και νέες προτάσεις. Η εταιρεία φωτισµού DIMCO έθεσε ως άµεσο στρατηγικό στόχο το rebranding και αναβάθµιση των Ηλεκτρολογικών καταστηµάτων της εταιρείας, αφουγκρασµένη πλήρως τα σύγχρονα και απαιτητικά δεδοµένα που έχουν διαµορφωθεί στην Κυπριακή αγορά. Το Wire Smart Electrical Store Παραλιµνίου έχει ως άµεσο στόχο να εκσυγχρονίσει τις παρεχόµενες υπηρεσίες προµήθειας Ηλεκτρολογικού Υλικού στην ευρύτερη περιοχή Παραλιµνίου και µεταξύ άλλων πέρα από Ηλεκτρολογικό Υλικό διαθέτει προϊόντα όπως gadgets, high-tech προτάσεις, επιλογές για Θυροτηλέφωνα/Θυροτηλεοράσεις και πολλά άλλα. Η εταιρεία έχει θέση ως στόχο την σταδιακή αναδιαµόρφωση του Ηλεκτρολογικού Τµήµατος, όπου αυτή την στιγµή διαθέτει 2 καταστήµατα σε Λεµεσό και Λευκωσία και µετάβαση από την υφιστάµενη του µορφή στο νέο και φρέσκο concept του Wire Smart Electrical. Η Dimco διαθέτει αυτή την στιγµή 2 Wire SmartElectrical Stores σε Πάφο και Παραλίµνι. 

Γεωργίου Γουρουνιά 119, Κατ. 2 Παραλίµνι, T: 23 731030