Δύο φίλοι ψάχνουν για σπίτι

Το VOLT φιλοξενεί κάθε μήνα δύο κατοικίδια που ψάχνουν για νέο σπίτι και μία ζεστή αγκαλιά από τη καινούρια τους οικογένεια.

Από τον Ζανέττο Λουκά

Oliver

Ο Oliver είναι ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, Labrador cross pointer, ηλικίας ενός έτους. Έχει microchip και έχει κάνει την στείρωση του, τα εμβόλια του, και επίσης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον κτηνίατρο. Τώρα, είναι πανέτοιμος για να βρει το σπίτι που θα τον αγκαλιάσει και θα τον υποδεχτεί. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ φιλικός και κοινωνικός με τα άλλα σκυλάκια στο καταφύγιο. Όσον αφορά τους ανθρώπους, είναι πολύ φιλικός και δείχνει την αγάπη του σε όλους τους ανθρώπους, καθώς επίσης και τα μικρά τα παιδάκια που έρχονται στο καταφύγιο. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες και τα χάδια!

Pepsi

Η Pepsi είναι ένα γλυκό κουταβάκι, American staff cross, υπάκουο και ιδανικό για όσους αρέσουν αγκαλιές. Έχει microchip, τα εμβόλια της, και όλες οι απαραίτητες κτηνιατρικές εξετάσεις. Λόγο του νεαρού της ηλικίας της, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η στείρωση της, αλλά θα γίνει όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα με πολύ όρεξη για βόλτες, χάδια και παιχνίδια. Είναι πολύ φιλική με τους ενήλικες και τα μικρά παιδια, αλλά επίσης είναι πολύ κοινωνική με όλα τα άλλα σκυλάκια στο καταφύγιο.

Τα σκυλιά από το καταφύγιο Ammochostos Dog Rescuers δίνονται με πακέτο υιοθεσίας το οποίο είναι €170. Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει: το microchip, το πρώτο τους εμβόλιο, το χάπι αποπαρασιτωσης, χάπι για τσιμπούρια και ψύλλους, το βιβλιαράκι υγείας από τον κτηνίατρο, και την στείρωση όταν έρθει το σκυλάκι στην κατάλληλη ηλικία. Το ποσό αυτό παρέχεται μόνο για τα ιατρικά έξοδα.

Τα σκυλιά από το καταφύγιο δίνονται μόνο σε άτομα που θέλουν να τα έχουν ως μέλη της οικογένειας τους, όχι για να είναι στην αυλή, ούτε να είναι αλυσοδεμένα ή σε κλουβί. Κύριος στόχος του καταφύγιου είναι να σώσει τα σκυλάκια και να τους παρέχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.