Δείτε το πρώτο trailer από την επιστροφή του Sex and the City

Η σειρά επιστρέφει με Carrie, Charlotte και Miranda.

Στις αρχές της χρονιάς το HBO Max προέβη σε μία πολύ μεγάλη ανακοίνωση, αφού αποκάλυψε πως το θρυλικό Sex and the City επιστρέφει, ανανεωμένο και με άλλο όνομα. Η συνέχεια της σειράς ονομάζεται πλέον “And Just Like That” και θα συνεχίσει τις περιπέτειες της γνωστής παρέας των Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis(Charlotte) και Cynthia Nixon (Miranda), χωρίς όμως την Kim Cattrall στο ρόλο της Samantha.

Το σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, με τα πρώτα δύο να κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του Δεκεμβρίου, με τα υπόλοιπα οκτώ να παίζουν κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, η σειρά θα διαδραματίζεται στο σήμερα, στην COVID-19 εποχή και γενικά θα παρακολουθήσουμε τις πρωταγωνίστριες να προσπαθούν να κρατήσουν τη φιλία τους τώρα που μπήκαν στα 50 τους.

Ωστόσο το And Just Like That θα έχει και αρκετά νέα πρόσωπα στο cast που θα αποτελείται από τους Sara Ramírez (Grey’s Anatomy), Sarita Choudhury (The Green Knight), Nicole Ari Parker (Empire), Karen Pittman (Luke Cage) και Isaac Cole Powell (West Side Story).

Το αυθεντικό Sex and the City κράτησε για έξι άκρως επιτυχημένες σεζόν από το 1998 έως το 2006, αποσπώντας μάλιστα το Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς το 2001. Γυρίστηκαν κιόλας δύο κινηματογραφικές ταινίες το 2008 και το 2010 που έφεραν $418 εκ. και πάνω από $294 εκ. στο box office αντίστοιχα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που δημοσίευσε το HBO Max. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου.

Πηγή unboxholics.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news