Γράφει ιστορία στο NASCAR o Βιλνέβ! 

Μπρεί να μην τον συμπαθούν όλοι. Μπορεί ν έχει πολλούς εχθρούς. Ο Ζακ Βιλνέβ όμως είναι ένας θρύλος των μηχανοκίνητων αθλημάτων.  

Μπρεί να μην τον συμπαθούν όλοι. Μπορεί ν έχει πολλούς εχθρούς. Ο Ζακ Βιλνέβ όμως είναι ένας θρύλος των μηχανοκίνητων αθλημάτων.

Στα 50 του έχει γράψει ιστορία σε Formula 1, Indy 500,  BAR, Λε Μαν και τη συμμετοχή του σε διάφορους ακόμη αγώνες στον κόσμο του motorsport.

Αλλες φορές θα τον δεις να πάιζει και σε αγώνες esports. Δίνοντας ένα μάθημα στα νέα παιδιά.

Τώρα όμως το πήρε απόφαση να επιστρέψει στο NASCAR.

Ο Ζακ Βιλνέβ μίλησε για την νέα προκληση του :

«Το να καταφέρω να προκριθώ για έναν τόσο μεγάλο αγώνα που έχει τόσο υψηλό επίπεδο είναι φοβερό. Όταν βρίσκομαι μέσα στο αυτοκίνητο δεν σκέφτομαι πως είμαι 50 ετών. Αυτό είναι πολύ καλό. Εάν συνεχίσω έτσι, τότε δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να σταματάει τους αγώνες. Είναι πολύ ικανοποιητικό και φοβερό, διότι αρκετές φορές κόσμος μου έχει πει να τα παρατήσω. Δεν σταμάτησα ποτέ να έχω όρεξη για αγώνες, εκτός αν έρθει η στιγμή που θα αφήσω το πόδι από το γκάζι γιατί φοβάμαι ή απλά δεν ρέει η αδρεναλίνη μέσα μου. Τότε είναι που κάθε οδηγός πρέπει να σταματά».

Ο Βιλνέβ έγινε ο πρώτος champion της Formula 1 που θα τρέξει στο Daytona 500 του NASCAR έπειτα από τον θρυλικό Μάριο Αντρέτι.

Ο αγώνας του Daytona 500 αναμένεται να ξεκινήσει απόψε στις 21:30 ώρα Κύπρου.

Πηγή sports365.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news