Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ξανά μαζί

“And” θα λέγεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου σε σενάριο Εύθυμη Φιλίππου- Willem Dafoe, Jesse Plemons και η Margaret Qualley στο καστ.

Νέα ταινία για το δυναμικό δίδυμο των Γιώργου Λάνθιμου και Ευθύμη Φιλίππου (σεναριογράφου) που γράφει τη δική του ιστορία, έχοντας θεμελιώσει το greek weird wave, ξεκινώντας από τον Κυνόδοντα. Η ταινία υπήρξε μάλιστα η εθνική μας συμμετοχή για το Όσκαρ ξενόγλωσσου φίλμ του 2011.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Τώρα το νέο τους εγχείρημα, η ταινία And, βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν στην Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

Μαζί τους θα είναι και πάλι η Έμμα Στόουν. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεργασία τους, καθώς η Έμμα έχει παίξει στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία “The Favourite”, στη “Βληχή” και στην επερχόμενη ταινία “Poor Things”. Το “The Favourite” απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για την καλύτερη ερμηνεία β’ γυναικείου ρόλου (Έμμα Στόουν), ενώ ας μην ξεχνάμε πως εκείνη τη χρονιά έφυγε με το χρυσό αγαλματίδιο η Ολίβια Κόλμαν για την συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία.

Πηγή: WomanToc