Αφιέρωμα ομορφιάς – Elena’s Nail Art

Η τέχνη της ονυχοπλαστικής!

Μεταδοτικότητα, σεβασμός και ταλέντο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διέπουν την Olena Svitsova, (Elena’s Nail Art) η οποία διδάσκει την τέχνη της ονυχοπλαστικής.

Με λίγα λόγια: Ίδρύτρια και ψυχή του Elena’s Nail Art είναι η Olena Svitsova, μια από τις καλύτερες εκπαιδεύτριες στον χώρο της ονυχοπλαστικής. Η Olena είναι από την Ουκρανία και τα τελευταία 20 χρόνια μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Όπως μας ανέφερε όταν μετακόμισε στην Κύπρο, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γι’ αυτήν. Αρχικά προσπάθησε να βρει δουλειά στο επάγγελμα που είχε σπουδάσει χωρίς επιτυχία. Επειδή όμως στις δυσκολίες φαίνεται ο δυνατός άνθρωπος, η Olena δεν λύγισε αλλά αποφάσισε να κάνει το χόμπι και τη μεγάλη της αγάπη για τα νύχια επάγγελμα. Ξεκίνησε αρχικά να δουλεύει με τις φίλες της και στη συνέχεια κατάφερε να γίνει ευρύτερα γνωστή και να ανοίξει το δικό της ινστιτούτο. 

Υπηρεσίες: Το Elena’s Nail Art είναι ένας μοντέρνος χώρος, που προσφέρει όλα όσα αφορούν τα άκρα σ’ ένα ζεστό περιβάλλον. Εδώ μπορεί κάποιος να κάνει μανικιούρ, πεντικιούρ αλλά και να εκπαιδευτεί στις τελευταίες τεχνικές στην ονυχοπλαστική και το nail design. Η Olena Svitsova είναι μια από τις πιο καταξιωμένες εκπαιδεύτριες ονυχοπλαστικής και προσφέρει μαθήματα και εκπαιδευτικά σεμινάρια για μελλοντικούς Nail Artists & Technicians αλλά κυρίως προσφέρει μαθήματα σε τεχνήτριες νυχιών που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους. Τέλος, τo ινστιτούτο παρέχει επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού όπως τα NEONAIL, MOYRA, STALEKS, ROUBLOFF και INDIGO.

Μεγάλο Ατού: Η επιτυχημένη σταδιοδρομία της Olena Svitsova είναι αποτέλεσμα πολλών ετών αφοσίωσης στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Κατά το πέρασμα των χρόνων αναζητούσε διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση και συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια από διακεκριμένους εκπαιδευτές στο εξωτερικό, που της χάρισαν γνώσεις και εμπειρία. Όπως μας ανέφερε, επειδή είναι γνώστης της Ρώσικης γλώσσας μπορεί και παρακολουθεί τις Ρωσικές τάσεις που πάντα είναι πιο μπροστά από τις άλλες χώρες. Η ίδια προ κορωνοϊού ταξίδευε αρκετά και παρακολουθούσε σεμινάρια, την τελευταία χρονιά όμως φέρνει η ίδια τις εκπαιδεύτριες στην Κύπρο, από τις οποίες μαθαίνει τις τελευταίες τεχνικές και ακολούθως εκπαιδεύει τις ενδιαφερόμενες στην Κύπρο. Η Olena δεν επαναπαύεται. Ό,τι καινούριο βγαίνει το μαθαίνει, το δοκιμάζει η ίδια, το βάζει στο μαγαζί της και ακολούθως το προωθεί στον κόσμο της.

Μαθήματα Ονυχοπλαστικής: Η Olena Svitsova έχει διαμορφώσει ένα αποτελεσματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, που εκπονείται στο ινστιτούτο της. Με υπομονή, μεθοδικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες, οι σπουδαστές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές που θα τους μεταμορφώσουν σε επαγγελματίες της τέχνης της ονυχοπλαστικής και του nail art.

Σημαντική συμβουλή: Η Olena συμβουλεύει όλα τα άτομα που σκέφτονται να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα να το κάνουν επειδή πρωτίστως το αγαπούν και τους αρέσει να ασχολούνται με τα άκρα. «Να μην ακολουθήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα επειδή δεν ήταν καλές μαθήτριες στο σχολείο ή επειδή νομίζουν είναι εύκολος τρόπος να βγάλουν χρήματα. Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, αν δεν δουλέψεις σκληρά δεν θα επιτύχεις. Χρειάζεται αφοσίωση, χρόνος και πολλή αγάπη για να πετύχεις. Τέλος, πριν επιλέξεις ποιος/ποια θα είναι η εκπαιδεύτρια σου πρέπει να το ψάξεις καλά και να κάνεις τη σωστή επιλογή».

Λεωφ. Πρωταρά 47, Κατ. 1 Παραλίμνι, T: 99 984289