Ανακοινώνει Μίτσελ και πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό

Πώς κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Μίτσελ

Σήμερα θα ξεκινήσει με κάθε επισημότητα η δεύτερη εποχή Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής έφτασε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η επιστροφή του στους Πειραιώτες μετά από 7,5 χρόνια, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί ξανά στου Ρέντη και θα πιάσει δουλειά για την «αντεπίθεση» της ομάδας.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να «ζυγίζει» τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης πριν καταλήξει σε εκείνον.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήθελε έναν προπονητή που θα αναλάμβανε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με διάθεση να δώσει λύσεις στα προβλήματα και να παλέψει για να ανατρέψει την υπάρχουσα αρνητική κατάσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Εκείνο που έπαιξε ρόλο είναι πως ο 59χρονος προπονητής είναι «μάστερ» στον τομέα της ψυχολογίας, αφού μπορεί να «φτιάξει» τους παίκτες και είναι πολύ καλός διαχειριστής σε δύσκολες καταστάσεις.

Επίσης, η προσωπικότητά του είναι τέτοια που μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, να έχει τον σεβασμό στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr