Αβέρωφ: Έχω μάθει να φέρνω αποτελέσματα για τον τόπο

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι να χτίζει συμμαχίες και να βρίσκει συναινέσεις, θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον του τόπου.

Σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ο Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε ότι για τριάντα χρόνια στην πολιτική, έχει μάθει να φέρνει αποτελέσματα για τον τόπο, με κινήσεις τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, παρ’ ότι το κόμμα του δεν είχε την πλειοψηφία στην Βουλή.

Αναφερόμενος στον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βρεθεί λύση στην ταυτόχρονη υποψηφιότητα τους. Σημείωσε, χαρακτηριστικά, ότι ο ίδιος αποδέχθηκε όλες τις εισηγήσεις και πρωτοβουλίες του Προέδρου Αναστασιάδη για λύση στο θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε ότι, όταν μιλούσε για καρχαρίες, αναφερόταν στην τουρκική απειλή και στην ανάγκη να αναλυθεί σωστά. Ξέρω, είπε, ότι ο καρχαρίας δεν θα έχει για πολύ καιρό, λόγω οικονομικών εξελίξεων, φαγητό για να τρέφεται και ότι αυτό θα δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά και κινδύνους.

ΡΙΚ

Πηγή philenews.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news