Έχει ξεκινήσει η 23η Διαδρομή Αγάπης!

Από τις 15 Μαρτίου και μέχρι την Κυριακή 19 Μαρτίου θα δείτε τους εθελοντές και μοτοσικλετιστές στα σχολεία, στις κοινότητες, στους δήμους, σε όλους τους δρόμους του ελεύθερου νησιού μας.

Την Κυριακή οι εθελοντές και περίπου 300 μοτοσικλετιστές θα περάσουν από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι από όλη την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το Παραλίμνι η ώρα 9:00, μετά στις 10:30 θα περασει απο το Λιοπέτρι, στις 11:15 θα βρίσκεται στη Σωτήρα, μετα θα συνεχίσει με Δερύνεια στις 12:15 και θα καταλήξει η ώρα 13:00-13:30 στην Αγία Νάπα. Οι εθελοντές και μοτοσικλετιστές θα παραμένουν σε κάθε χωριό 30-45 λεπτά.

Μια συμβολική Διαδρομή, για όλα τα παιδιά που νόσησαν και νοσούν από τον καρκίνο.
Μια Διαδρομή για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, και συλλογή χρημάτων με κουπόνια των 2 και 5 ευρώ.
Μια Διαδρομή που κάνει “θόρυβο” στις καρδιές μας, όπως είπε χαρακτηριστικά μια φίλη εθελόντρια του Συνδέσμου.
Μοτοσικλετιστές από 12 διαφορετικές λέσχες θα είναι παντού και ο Σύνδεσμος τους ευχαριστεί θερμά τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και την αθεράπευτη αγάπη τους για το θεσμό και πιο πολύ για τα παιδιά.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία: Χορηγούς, Υποστηρικτές, Αστυνομία Κύπρου, Αστυνομία Βάσεων, Σχολεία, Κοινότητες, Δήμους και τους εθελοντές που ακούραστα για μήνες προετοίμασαν τη Διαδρομή Αγάπης 2023.