Έρχεται η 2η σεζόν του Squid Game!

Ο δημιουργός του σόου φαινομένου υπόσχεται περισσότερες περιπέτειες για τον Gi-hun!

Η δήλωση που πολλοί από εσάς περιμένατε ήρθε. Ο δημιουργός του Squid Game, επιβεβαίωσε πως η 2η σεζόν του σόου φαινομένου είναι στα σκαριά σε νέα του συνέντευξη. Το νοτιοκορεάτικο σόου του Netflix που έσπασε κυριολεκτικά τα κοντέρ προβολών και έγινε φαινόμενο της pop κουλτούρας θα επιστρέψει, όπως αναφέρει στην κάμερα του Associated Press.

“Δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή” 

Συγκεκριμένα ανέφερε πως το “Παιχνίδι του Καλαμαριού” πράγματι θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του, τονίζοντας πως η αγάπη που έλαβε η σειρά “δεν άφησε άλλη επιλογή’ στους συντελεστές από το να συνεχίσουν: 

“Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση και τόσο ζήτηση και τόση αγάπη για τη 2η σεζόν. Οπότε νιώθω σαν να μη μας αφήσατε άλλη επιλογή!”

Θα πω όμως πως πράγματι θα γίνει η 2η σεζόν. Την έχω στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό και σχεδιάζω την όλη διαδικασία του σεναρίου. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ωστόσο, στις ίδιες δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως είναι πολύ νωρίς για να περιμένετε σύντομα μια επιστροφή του καθώς ανέφερε:

“…Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς για να πω πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η 2η σεζόν. Οπότε σας υπόσχομαι το εξής: Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο. 

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο Hwang Dong-hyuk έχει αναφερθεί στο πως φαντάζεται τη συνέχεια της ιστορίας, λέγοντας πως θα μπορούσε να επικεντρωθεί στον Εκπρόσωπο αλλά και στον άνδρα με τα Ttakji που ψαρεύει υποψήφιους παίκτες του Gong Yoo. 

Στο Squid Game παίζουν οι: Lee Jung-jae ως Seong Gi-hunPark, Park Hae-soo ως Cho Sang-woo, HoYeon Jung ως Kan Sae-byeok, Wi Ha-joon ως Hwang Jun-ho, Oh Young-soo ως Oh Il-nam, Lee Byung-hun ως The Front Man, Heo Sung-tae ως Jang Deok-su, Kim Joo-ryung ως Han Mi-nyeo, Anupam Tripathi ως Abdul Ali

Πλέον χρειάζεται την υπομονή του κοινού η 2η σεζόν του Squid Game, ούτως ώστε ο δημιουργός της να βρει πως θα συνεχιστεί η ιστορία με τον σωστό τρόπο. Το Netflix πάντως τρίβει ήδη τα χέρια του…

Πηγή unboxholics.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news