Θεατρική παράσταση από το θεατρικό όμιλο του Xenion High School

Ο θεατρικός όμιλος του XenionHighSchoolπαρουσίασε επί σκηνής στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Xenionτη θεατρική διασκευή της ταινίας «Το Ξύλο βγήκε απ´ τον Παράδεισο» την Παρασκευή 10 και Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Τα έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου διατέθηκαν προς ενίσχυση της κοινωνικής διακονίας και προσφοράς της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και προς ενίσχυση για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Δημητρίου.

Το έργο παρουσιάστηκε σε διασκευή διά χειρός της φιλολόγου και θεατρολόγου του σχολείου κ. Σκεύης Κυριάκου, η οποία μπόλιασε το έργο με σκηνές από άλλες ταινίες της Αλίκης, αλλά και στιγμές από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές δεκαετιών που όλοι αγαπήσαμε. Στην παράσταση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του σχολείου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛ δημιουργίες από σίδερο για την ευγενή παραχώρηση των σιδηροκατασκευών, το Politia FM 106.7, την κυρία Βασούλα Ζάνη – Aiffel Boutique, την κυρία Τζίνα Μανώλη Πολυβίου – ανθοπωλείο AnPFlowers, την εταιρεία Dimco, την αισθητικό κυρία Αργυρώ Περικλέους, το P. & A. Loizou Prints, το τυπογραφείο Καρυάτις, τον κύριο Λεωνίδα Νίκα, την κυρία Μαρία Κκουννού και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Σκεύη Κυριάκου
Βοηθός σκηνοθεσίας: Γαλάτεια Περικλέους
Χορογραφίες: Ελένη Κούτσιου
Ήχος-φωτισμός: Μάριος Φυλακτού
Συντονισμός- Σκηνικά – Μουσική- Πρόγραμμα: Σοφία Τσαντήλα – Φυλακτού