Μια μητέρα δεν μπορεί να θηλάσει το νεογέννητο μωρό της αλλά…

Ένα ζευγάρι από το Wisconsin μετέβη στο νοσοκομείο για τη γέννηση του μωρού τους, τίποτα όμως δεν προϊδέαζε αρχικά για τη νύχτα που θα ακολουθήσει. Ο τοκετός της April Neubauer δεν ήταν εύκολος, ενώ η ίδια παρουσίασε προεκλαμψία και αρτηριακή πίεση, τα οποία ανάγκασαν τους γιατρούς να προχωρήσουν σε καισαρική.

Η πανέμορφη Rosalie τελικά γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου, η μητέρα της όμως μετά τη γέννα αντιμετώπισε νέα προβλήματα και έπρεπε να συνεχίσει τη νοσηλεία της μέχρι να αναρρώσει χωρίς καν να κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της.

Oι νοσηλεύτριες παρέδωσαν τη μικρή στον πατέρα της Maxamillian. «Μια νοσοκόμα ήρθε έξω κρατώντας αγκαλιά το μικρό μας κοριτσάκι. Αμέσως ένιωσα την ανάγκη να κάνω αυτό που η γυναίκα μου δεν μπορούσε», είπε ο ίδιος.

Έτσι ο νεαρός πατέρας κατόπιν συνεννόησης με τις νοσηλεύτριες έβγαλε το πουκάμισό του για να έρθει το βρέφος σε επαφή με το σώμα του. Η μαία τοποθέτησε στο στήθος του μια πλαστική θηλή με ένα σωλήνα που ήταν συνδεδεμένος με ένα δοχείο που περιείχε γάλα.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα είμαι ο πρώτος πατέρας που θα θηλάσει το παιδί του. Μόλις με είδε η πεθερά μου δεν πίστευε στα μάτια της», είπε ο ίδιος.

Ο Maximillian περιγράφει πώς βίωσε το θηλασμό και τη στενή επαφή με το παιδί. Ο άνδρας μοιράστηκε στα social media τις φωτογραφίες που τον τράβηξαν στο νοσοκομείο, προκαλώντας συγκίνηση στον κόσμο.

Κάποιοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την πράξη του, ενώ άλλοι του είπαν πως αισθάνονται άβολα με την εικόνα κι ότι αν η μητέρα δεν μπορεί να θηλάσει τότε καλύτερα το μωρό να πιει γάλα από ένα μπουκάλι.

Η εικόνα έχει κοινοποιηθεί πάνω από 30.000 φορές και παρά τις όποιες αντιδράσεις ο Maximillian λέει ότι έκανε ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε πατέρας.