Αυτός ο 99χρονος ξυπνά κάθε πρωί και περπατάει 10χλμ…

Εάν είστε από εκείνους που ακόμη δεν έχουν απαντήσει στο ερώτημα «εάν υπάρχει αληθινή αγάπη», ίσως αυτή η είδηση να σας βοηθήσει (ή να σας μπερδέψει).

Ο Luther Younger είναι σήμερα 99 ετών και κάθε μέρα περπατά περί τα 10χιλ σε καθημερινή βάση για να συναντήσει την πολυαγαπημένη του σύζυγο στο νοσοκομείο.

Η Waverlee και ο Luther είναι παντρεμένοι 55 χρόνια και η επί τρεις εβδομάδες νοσηλεία της πρώτης, εξαιτίας βαριάς πνευμονίας, αποτέλεσε μια δοκιμασία για το ζευγάρι που δεν έχει ζήσει χωριστά εδώ και αρκετές δεκαετίες. Επιπλέον, και οι δύο γνωρίζουν πως ίσως ο χρόνος που τους απομένει να είναι λιγοστός καθώς η Waverlee δίνει μάχη με τον καρκίνο από το 2009, οπότε και εντοπίστηκε όγκος στον εγκέφαλό της.

Ο τρυφερός σύζυγός της πάντως, παρά τα 99 χρόνια του, δεν το βάζει κάτω ούτε για μια μέρα. Αφού προφανώς ακόμη και μια μέρα μακριά της είναι κάτι που δεν μπορεί να αντέξει.

Αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες- αφού ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο και στις ΗΠΑ- και χωρίς να λογαριάζει την απόσταση που θα πρέπει να διανύσει για να πάει στο νοσοκομείο και να γυρίσει σπίτι (συνολικά δηλαδή 10 χιλιόμετρα), ξεκινά κάθε μέρα για να συναντήσει τη γυναίκα που περιγράφει ως «την κούπα με το πιο γλυκό τσάι που έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ».

Η κόρη τους, μίλησε στο Yahoo και όπως εξήγησε ο πατέρας της δεν χρειάζεται να κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή με τα πόδια αλλά…επιμένει.

«Μπορώ να τον πάω με το αυτοκίνητο. Αλλά δεν θέλει να περιμένει. Είναι ανυπόμονος».

Ο βετεράνος του πολέμου της Κορέας μίλησε με τη σειρά του στο CBS και δηλώσε πως όσοι των παροτρύνουν να πράττει βάσει της ηλικίας του απλά «ζηλεύουν, επειδή δεν πίνω και δεν καπνίζω. Θα ήμουν στο νοσοκομείο εάν τα έκανα όλα αυτά».

Και τέλος φυσικά αναφέρεται στην σύζυγό του: «Χωρίς τη γυναίκα μου, είναι ένα τίποτα…Είναι μια όμορφη κυρία και με φροντίζει όπως πρέπει να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας…με έκανε άνθρωπο. Γι αυτό την αγαπάω, γιατί είναι δυνατή. Δεν είναι αδύναμη…Αυτή είναι η γυναίκα που θέλω. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να έχω».