Όμιλος Giovani: Δωρεά 10.000 μασκών και ιατρικών στολών στο Γ.Ν Αμμοχώστου

Έξι χιλιάδες μάσκες, δωρεά του Ομίλου Giovani, έφθασαν χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για στήριξη των επαγγελματιών υγείας και ενίσχυση των προσπαθειών αναχαίτισης της εξάπλωσης του ιού COVID-19. Άλλες 4.000 μάσκες καθώς και προστατευτικές ιατρικές στολές θα παραδοθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αρχές της επόμενης βδομάδας.

Επιπλέον, ο Όμιλος Giovani, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, προσφέρει δέκα εξοχικά καταλύματα σε επαγγελματίες υγείας, που επιθυμούν να απομονωθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λόγω των δεδομένων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, για την προστασία των μελών της οικογένειάς τους.  Ο Όμιλος Giovani εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Οικονομιών κ. Γιωργο Παντελή για την πολύτιμη βοήθειά του.

Με τη γενναιόδωρη και αλτρουιστική αυτή ενέργεια, ο Όμιλος Giovani στηρίζει έμπρακτα τους επαγγελματίες υγείας που με αυταπάρνηση παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σε δηλώσεις του, ο Διοικητικός Σύμβουλος του Ομίλου Χριστάκης Τζιοβάνης, σημείωσε ότι η προστασία των επαγγελματιών υγείας είναι εκ των ων ουκ άνευ. «Καταρχάς, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες υγείας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν τις τελευταίες βδομάδες μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Απ’ εκεί και πέρα, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου βρίσκεται η πλειοψηφία των ασθενών. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες και να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε σ’ αυτή την προσπάθεια. Τέτοιες πρωτοβουλίες, πέραν της συνεισφοράς σε εξοπλισμό, τονώνουν και το ηθικό αυτών των ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους μέχρι να τα καταφέρουμε», σημείωσε.