Χώρισαν Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης

Μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η κοινή τους δήλωση.

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν «να μην είναι πια μαζί» έπειτα από σχέση 12 χρόνων. 

Τις φήμες για τον χωρισμό της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριες και του δημοφιλούς τραγουδιστή επιβεβαίωσαν οι ίδιοι με δήλωσή τους στην εφημερίδα Espresso. 

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ήταν η απάντησή τους σε κρούση της εφημερίδας για κάποιο σχόλιο. 

Πάντως, οι πληροφορίες μιλούν για έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες.

Αυτές τις ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην Πάρο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ηθοποιός, σλυμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, αλλά επισκέπτεται το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, όπου φρόντιζαν τα αγαπημένα κατοικίδιά τους. Ο τραγουδιστής φέρεται να σκέφτεται να μετακομίσει και αυτός σε άλλο σπίτι, στο προσεχές διάστημα.

Πηγή athensvoice.gr