Το Netflix έδωσε το trailer για το Princess Switch 3

Χριστούγεννα χωρίς Hudgens, δεν είναι Χριστούγεννα σύμφωνα με το Netflix.

Έρχεται τρέιλερ με νέο Princess Switch, το ‘The Princess Switch 3: Romancing the Star’, που επιστρέφει για 3η χρονιά με ακόμα περισσότερες… Βανέσες. Κάτι μας λέει ότι θα σταματήσουν να βγάζουν ταινίες όταν όλο το σύμπαν αποτελείται πια μόνο από σωσίες της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, πέρα από την πριγκίπισσα Stacy και τη Βασίλισσα Margaret, θα δούμε και την ξαδέρφη της Margaret, τη Fiona – όλες υποδυόμενες από την ίδια ηθοποιό. 

Το story αυτή τη φορά θα σχετίζεται με ένα κειμήλιο μεγάλης αξίας από το Βατικανό, το οποίο χάνεται κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει διοργανώσει η Βασίλισσα. Οι τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και να το βρουν, σε μια συνεργασία που έχει μπόλικο Christmas spirit και fun.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Mike Rohl, στο σενάριο η Robin Bernheim Burger και στην παραγωγή η… Vanessa Hudgens (σας λέμε είναι παντού!). Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Remy HillNick SagarSam Palladio, και Will Kemp, μέχρι ότου φυσικά ο κόσμος κατακλυστεί αποκλειστικά από Hudgens. 

Πάντως, πέρα από την πλάκα, αυτό το section του Netflix έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή το περιμένουμε για να μπούμε στο πνεύμα των εορτών. Το The Princess Switch 3: Romancing the Star θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, οπότε πιθανόν να έχουμε στολίσει κιόλας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει φυσικά, διότι why not!), για να χουχουλιάσουμε στο φουλ χριστουγεννιάτικο κλίμα. 

Άντε βρε, και καλές γιορτές! 

Πηγή neopolis.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news