Συνεχής παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών

Η εταιρεία Tziovanis Constantinou Hygiene Services, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα καθαριστικών προϊόντων που αποτελείται από εργαλεία, χημικά καθαρισμού, μηχανήματα, και κυρίως αναλώσιμα ειδών υγιεινής. Όλα τα προϊόντα, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν υγιεινή, οικονομία και φυσικά αποδοτικότητα. Η ποιότητα των προϊόντων, η επαγγελματική τους εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρουν, είναι οι τρεις λόγοι για να επιλέξει κανείς τα είδη καθαρισμού Tziovanis Constantinou.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία, έχει συσταθεί το Νοέμβριο του 1998 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας προϊόντων καθαρισμού, ατομικής υγιεινής και αρωμάτων. Η εταιρεία ξεκίνησε με τον Τζιοβάνη Κωνσταντίνου και ένα μικρό βαν, 5 μικρούς πελάτες και μία μικρή αποθήκη στην επαρχεία Αμμοχώστου. Μετά από 23 χρόνια εμπειρίας, συνεχίζει δυναμικά με πάνω από 3000 πελάτες ανά το παγκύπριο και ένα υλοποιημένο εργοστάσιο που ασχολείται με την παραγωγή χαρτιού, με 30 άτομα προσωπικό. Όραμα της εταιρείας, είναι η Παγκύπρια επέκταση και η υλοποίηση βημάτων, έτσι ώστε να παραδίδει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Με αυτό υπόψη, η αποστολή της Tziovanis Constantinou Hygiene Services, είναι η συνεχής παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών για τη διατήρηση των ικανοποιημένων πελατών.

Η εταιρεία, προσφέρει προϊόντα για όλα τα είδη καθαρισμού από αρωματισμό και υγιεινή ενός μικρού γραφείου, στις ανάγκες κουζίνας εστιατορίου μέχρι σε χοντρικές ποσότητες για ξενοδοχεία. Όλα τα προϊόντα, είναι πιστοποιημένα με ΙSΟΟ90002005 και ΜΣΔΣ, διαλεγμένα και δοκιμασμένα από ειδικούς, για την κάλυψη αναγκών στην υψηλότερη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε είδη χαρτιού, από χαρτομάντηλα, χαρτιά τουαλέτας και κουζίνας μέχρι και βιομηχανικό επιπέδου χαρτί, με ανθεκτικές συσκευές για την πιο σωστή και οικονομική χρήση, για τον πελάτη. Σε καθαριστικά προϊόντα, υπάρχουν όλα τα υγρά που χεριάζετε μια επιχείρηση, αρχίζοντας από το πάτωμα μέχρι την κουζίνα, μαζί με νέα οικολογικά προϊόντα που προσφέρουν πιστοποίηση Eco-Label.

Τα καινούργια προϊόντα της εταιρείας, είναι οι νέες βιομηχανικές μηχανές αρωματισμού με αιθέρια Ελαία. Η διαφορά της μηχανής αυτής, σε σύγκριση με τη μηχανή παλιάς τεχνολογίας, είναι ότι με λιγότερες μηχανές ένας μεγαλύτερος χώρος καλύπτεται από το άρωμα, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Συγκεκριμένα, τα αιθέρια έλαια, παράγονται από φυτικές πυγές, όπως φύλα και φρούτα και δεν έχουν καθόλου βιομηχανικές παρεμβάσεις. Ένας από τους κυρίους λόγους που πλέον οι εταιρίες είναι αναγκαίο να υιοθετήσουν την τεχνολογία αιθέριόν ελαίων στον χώρο τους, είναι η λεγομένη τεχνολογία αροματοθεραπείας που προσφέρει. Για παράδειγμα, σε μια καφετέρια μπορεί να τοποθετηθεί άρωμα καφέ, με αποτέλεσμα ο πελάτης όταν εισέλθει στο μαγαζί, να επηρεαστεί από το άρωμα και να καταναλώσει το προϊόν του μαγαζιού. Οι συσκευές που προσφέρει η εταιρεία Tziovanis Constantinou Hygiene Services, καλύπτουν 100 τετραγωνικά μετρά μέχρι 1000 τετραγωνικά μετρά και η εγκατάσταση γίνεται δωρεάν από ειδικούς της εταιρείας, για την καλύτερη σας εξυπηρέτησης! Η εταιρεία από την ίδρυση της έχει αναδείξει κάποιες βασικές αξίες οι οποίες είναι, η υπευθυνότητα στην εκτέλεση των διεργασιών, η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός στον πελάτη, με το μότο της εταιρείας να είναι «Μέλημά μας, εσείς». Όλα τα πιο πάνω συνθέτουν την κουλτούρα της εταιρείας, η οποία επενδύει στον άνθρωπο που συμμερίζεται τα πιο πάνω και που προάγει την ποιότητα μέσα από τα προϊόντα.

Λεωφόρος Σταδίου 72, Βιομηχανική Περιοχή Σωτήρας, Τ: 70 000 517

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news