Παρουσίαση του βιβλίου του Δημάρχου Δερύνειας «Πτυχές του Κυπριακού και Παγκόσμιου Γίγνεσθαι»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Δημάρχου Δερύνειας Άντρου Γ. Καραγιάννη «Πτυχές του Κυπριακού και Παγκόσμιου Γίγνεσθαι», Σκέψεις, Προσεγγίσεις και Προβληματισμοί.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Πολιτιστικού Συλλόγου Δρα Γιώργο Κιτρομηλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στο περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο περιλαμβάνει 100 άρθρα που γράφτηκαν από το 2008-2018 και αφορούν κυρίως τοπικά, εθνικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια κοινωνικά, πολιτικά και άλλα επίκαιρα θέματα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Ραλλή Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος του ΚΥΠΕ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι Παναγιώτης Σεντώνας, Επίτροπος του Πολίτη, ο Ανδρέας Βύρας Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και ο Χάρης Κυριακίδης, Εκδότης του βιβλίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τρεις βραβευθέντες μαθητές Λυκείου από τη Δερύνεια, η Αντριάνα Παντελή, η Χριστίνα Λουκά και ο Γιάννης Αυξεντίου οι οποίοι ανάγνωσαν με εξαιρετικό τρόπο αποσπάσματα από το βιβλίο.

Στην αντιφώνησή του ο Δήμαρχος Δερύνειας ευχαρίστησε το κοινό για τη μαζική του παρουσία και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της παρουσίασης του βιβλίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους μουσικούς Κατερίνα Παράσχου και Μαρίνο Γεωργιάδη υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου της Δημοτικής Χορωδίας Δερύνειας Γιώργου Καλογήρου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Κοινοβουλίου, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Δήμαρχοι, Προέδροι Κοινοτικών Συμβουλίων, μέλη Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων, Εκπρόσωποι Κομμάτων, της Εθνικής Φρουράς, της Αστυνομίας, Οργανωμένων Συνόλων, της Εκκλησίας και αρκετοί προσκεκλημένοι.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news