Ξυπνήστε το όχημα σας!

Ο Μ. VRACHIMIS & SON μας παρουσιάζει το Rapid FR, το νέο μεγάλο gadget της Ιταλικής εταιρείας DimSport που προσφέρει δύναμη και οικονομία στο αυτοκίνητο σας.

Η M. Vrachimis & Son, το γκαράζ, το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με το χώρο της βελτίωσης, είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της κορυφαίας στο είδος της ιταλικής εταιρείας DimSport. Η DimSport παρουσίασε πρόσφατα το νέο RAPID FR που ενσωματώνεται στο πεντάλ γκαζιού και που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε παραδοσιακά βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα όσο και σε οχήματα διπλού καυσίμου, υβριδικά και ηλεκτρικά, επεκτείνοντας έτσι το φάσμα των εφαρμογών της. Ως απάντηση στη ζήτηση της αγοράς, αυτή η λύση πληροί τα πρότυπα ποιότητας της DimSport. Η Dimsport προσφέρει τις υπηρεσίες της για περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας με τη σειρά προϊόντων RAPID ανά το παγκόσμιο. Οι διαστάσεις του Rapid FR, η ποιότητα κατασκευής και η δυνατότητα συνδυασμού μιας μονάδας με καλωδιώσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές το καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικό για τον απλό πελάτη αλλά και για τους επαγγελματίες που χρειάζονται οικονομία στα αυτοκίνητα τους.

Πολλαπλή χρήση

Μπορεί να διαχειριστεί όλους τους τύπους σήματος πεντάλ γκαζιού: μονό, διπλό και τριπλό αναλογικό, pwm 

Εύκολη εγκατάσταση

Χάρη στα ξεχωριστά καλώδια plug & play.

28 Διαφορετικές ρυθμίσεις

4 τρόποι οδήγησης (Race – Sport – City – Limit) + 7 έξτρα προσαρμογές για να «ανταποκρίνονται» στο στυλ σας!

Επιλέξτε το στυλ οδήγησης σας

Το Rapid FR διαθέτει ένα μοναδικό τρόπο, ικανό να χειρίζεται αναλογικά τα σήματα PWM και SENT, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εφαρμογών στην αγορά, ενσωματώνοντας την επιλογή τεσσάρων τρόπων οδήγησης με επτά βήματα προσαρμογής το καθένα σε μία μόνο εργονομική συσκευή. Μια περαιτέρω λειτουργία επιτρέπει την επαναφορά στην αρχική του θέση και να φέρει το όχημά σας όπως ακριβώς ήταν πριν γίνει η τοποθέτηση.

Το Rapid FR δεν παρέχει αυξήσεις σε ισχύ και ροπή, αλλά αλλάζει την αντιδραστικότητα στο πεντάλ του γκαζιού, επιτρέποντάς σας έτσι να προσαρμόσετε την απόκριση του οχήματος στο στυλ της οδήγησης, της διαδρομής και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Μέσα από τέσσερις λειτουργίες με επτά βήματα προσαρμογής το καθένα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ρύθμιση σε πραγματικό χρόνο. Το εργονομικό σχήμα με τα κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό και η ξεχωριστή καλωδίωση από την κύρια μονάδα καθιστούν το Rapid FR ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν. Η χρήση γίνεται μέσω κινητού κάτι που βάζει την DimSport αυτή τη στιγμή στη κορυφή στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Φιλοθέης 44, Βιομηχανική περιοχή Παραλιμνίου, Τ: 96 350642

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news