Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Οn Line Συναυλία του Δήμου Αγίας Νάπας για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Πέρα των 60,000 ατόμων παρακολούθησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Αγίας Νάπας, του Politia Fmκαι του Cyprus Media την Οn Line Συναυλία με τους Κύπριους νεαρούς καλλιτέχνες Γιάννη Μάργαρη, ΄Εμιλυ Χαραλάμπους, Γιώργο Μήτσιο, Μιχάλη Τσιερκέζο, Γιάννο Μοδίτη και Αντρέα Ζαμπά που διοργάνωσε την Κυριακή 21 Ιουνίου, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το Politia Fm για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Στη σκηνή που στήθηκε  μπροστά από τη γέφυρα στον παραλιακό πεζόδρομο οι καλλιτέχνες με φόντο το γαλάζιο της  θάλασσας ερμήνευσαν τραγούδια από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου αφού ευχαρίστησε και συγχάρηκε τους καλλιτέχνες και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και προβολή της εκδήλωσης διαβεβαίωσε ότι  ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να διοργανώνει αξιόλογες εκδηλώσεις με βάση την εθελοντική Ιδιωτική πρωτοβουλία στον νέο εμβληματικό παραλιακό του πεζόδρομο και σε άλλα κομβικά πολιτιστικά σημεία αναφοράς.

Η εκδήλωσης μεταδιδόταν ζωντανά από τη σελίδα Make Music Nicosia όπως και από το παγκόσμιο Make Music, επίσημου φορέα του Οργανισμού στην Κύπρο.

Οι Οn Line εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού  και του Δήμου Αγίας Νάπας.