Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ελευθερώθηκε»

Από κηδεμονία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια…!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιέγραψε τον τερματισμό της κηδεμονίας της, που έλεγχε πολλές πτυχές της ζωής της για 13 ολόκληρα χρόνια ως «την καλύτερη μέρα που έζησα ποτέ». «Νομίζω ότι θα κλάψω», έγραψε στους 35 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δικαστήριο του Λος Άντζελες έληξε και επίσημα την Παρασκευή την κηδεμονία του πατέρα της 39χρονης τραγουδίστριας που βρισκόταν σε ισχύ από το 2008. Θαυμαστές της είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες για την ανακοίνωση της απόφαση άρσης της κηδεμονίας της.

Ο πατέρας της Μπρίτνει έχει χαρακτηρίσει από την πλευρά του την κηδεμονία ως «απαραίτητη». Ωστόσο, παραδέχτηκε πλέον ότι είναι καιρός «να ξαναπάρει τον έλεγχο της ζωής της». «Η ζωή της είχε καταστραφεί και βρισκόταν σε σωματική, συναισθηματική, ψυχική και οικονομική δυσμένεια», δήλωσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον πατέρα, Τζέιμι Σπίαρς σε προηγούμενες καταθέσεις στο δικαστήριο.

Στο μεταξύ, η εν λόγω κηδεμονία έδινε εξουσία στον πατέρα της Σπίαρς πάνω στα οικονομικά της, την καριέρα της αλλά και σημαντικά προσωπικά ζητήματα όπως το πότε θα βλέπει τα παιδιά της και αν μπορεί να παντρευτεί και πάλι.

Έξω από το δικαστήριο, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ, απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε μαζευτεί επαίνεσε το «θάρρος» της τραγουδίστριας σε όλη τη διάρκεια των ακροάσεων. Πρόσθεσε ότι ήταν περήφανος που φωτίστηκε η υπόθεση και ότι ως αποτέλεσμα της κατάθεσής της, ψηφίστηκε νέα νομοθεσία «για να προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι τέτοιου τύπου κηδεμονίες […] δεν θα συμβούν πάλι».

Σε κατάθεση στο δικαστήριο τον Ιούνιο, η Μπρίτνεϊ ζήτησε από τον δικαστή να τερματίσει την «καταχρηστική» κηδεμονία κάνοντας λόγο για τραυματική εμπειρία. Όπως είχε καταγγείλει την ανάγκαζαν να κάνει πράξεις χωρίς να το θέλει και δεν της επέτρεπαν να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά.

Πηγή lifo.gr, e-daily.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news