Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Η απάντηση για τα δίδακτρα σπουδών

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus, καθησυχάζει τις ανησυχίες των γονέων και φοιτητών σχετικά με τις επικείμενες αυξήσεις διδάκτρων και την κατάργηση του φοιτητικού δανείου (student loan) στην Αγγλία, και ανακοινώνει ότι:

  • Τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ΔΕΝ θα αυξηθούν.
  • Για όσους φοιτητές εγγραφούν φέτος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020/21 ισχύει η ειδική χορηγία από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, αξίας €1,450 ετησίως (δηλ. από €9,950 σε €8,500 ετησίως).
  • Όσον αφορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2021/22, όσοι ενδιαφερόμενοι φοιτητές προχωρήσουν σε προεγγραφή μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα επωφεληθούν της ειδικής χορηγίας από το Πανεπιστήμιο, αξίας €1,450 ετησίως (δηλ. από €9,950 σε €8,500 ετησίως).
  • Παρέχεται ευέλικτο σχέδιο αποπληρωμής διδάκτρων ετησίως, μέχρι και 12 μηνιαίες δόσεις

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, δομημένο σε ισχυρές ακαδημαϊκές αξίες και αρχές, βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο. 

Ξεκίνησε ή συνέχισε τις σπουδές σου σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, γίνε μέλος μιας κοινότητας 35,000 φοιτητών από 150 και πλέον χώρες, και πέτυχε το όνειρό σου να γίνειςαπόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου, σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, μακριά από αβεβαιότητες και επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις. 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον φοιτητή να αποκτήσει Βρετανικό Πτυχίο εξοικονομώντας μέχρι και 60% στο κόστος σπουδών και διαβίωσης, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε προγράμματος σπουδών, ο αντίστοιχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLanCyprus εξασφαλίζει δύο πτυχία, ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ένα πτυχίο από το University ofCentral Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου (χωρίς καταβολή επιπλέον διδάκτρων). 

Τα καινοτόμα και επαγγελματικώς στοχευμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι πλήρως πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου (ΔΙΠΑΕ) και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Γι’αυτό και το Βρετανικό Πτυχίο του UCLan Cyprus είναι το μόνο στην Κύπρο που δεν απαιτείται υποβολή αναγνώρισης από ΚΥΣΑΤΣ, όπως γίνεται με άλλα κολλέγια ή πανεπιστήμια που προσφέρουν πτυχία μέσω τύπου franchise

Το Πανεπιστήμιο, απολαμβάνει διεθνείς μοναδικές διακρίσεις από το British Psychological Society (BPS), το BritishComputer Society (BCS), το SAS Joint Certificate in Business Intelligence and Data Mining,  καθώς και πρωτοποριακή συνεργασία με το σώμα του Παγκόσμιου Φορέα για Επαγγελματίες Λογιστές ACCA (Association ofChartered Certified Accountants). Eπίσης, το πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου UCLan στην Κύπρο, είναι το μοναδικό πτυχίο Νομικής στην Κύπρο με διπλή αναγνώριση από τη Νομική Ρυθμιστική Αρχή και το Νομικό Συμβούλιο Αγγλίας και Ουαλίας (Solicitors Regulation Authority and Bar Standards Board of England and Wales) και από το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου.

Subscribe to our newsletter!