Άσπρο πάτο και το τσίπουρο φευγάτο!

Το ελληνικό εστιατόριο, Τσιπουράκι Μεζεδάκι, στην περιοχή Κάππαρη, ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πόρτες του, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και σε περιμένει για ακόμα ένα γευστικό ταξίδι μαζί του. Συνδυάζοντας την πολυμορφία της ελληνικής κουζίνας με στοιχεία  της κυπριακής, καταφέρνει να ξεχωρίσει και να πρωτοτυπήσει. 

Στο μενού του περιλαμβάνονται μερίδες κρεατικών και θαλασσινών, καθώς και μεζέδες. Όλα φτιαγμένα με φρέσκιες πρώτες ύλες από παραγωγούς και προμηθευτές της περιοχής.

Από την κουζίνα του και φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει η Chef Βάγια Σταυρακάκη που επιμελείται το μενού και φροντίζει κάθε χρόνο να το εξελίσσει, ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, το επισκέπτονται για να απολαύουν πραγματικά καλό φαγητό.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και Κυριακή μεσημέρι, σε προσκαλεί να απολαύσεις τα καλοφτιαγμένα πιάτα του με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Βραδυές για Τσιπουράκι στον Πρωταρά

Τσικνοπέμπτη 20/02 – 21:00

Οι αγαπημένοι μας Κόκος Ανδρέου και Ειρηναίος Δημητρίου έρχονται στο Τσιπουράκι μας στον Πρωταρά και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν όμορφα βράδια γεμάτα διασκέδαση! Ρεμπέτικα ακούσματα μαζί με ελληνικά αυθεντικά μεζεδάκια και άφθονο ποτό! 

Παρασκευή 21/02 – 21:00

Οι “Μινωίτες” ή αλλιώς ο Αντώνης Χουρδάκης, Λύρα-τραγούδι και ο Κωστής Χαλκιαδάκης θα είναι στο Τσιπουράκι μας για μια ξεχωριστή κρητική βραδιά με πολλές μαντινάδες και φυσικά τραγούδια από την Κρήτη μας

Σας περιμένουμε! 
Για κρατήσεις 70 002225

Ποσειδώνος 11, Κάππαρης, Παραλίμνι, (Δίπλα από Malama Holyday Village) Τ: 7000 22 25

Fb – Τσιπουράκι Μεζεδάκι – Tsipouraki Mezedaki