Ντόναλντ Τραμπ: Η φωτογραφία «πίσω από τα κάγκελα» του έφερε 20 εκατ. δολάρια

Οι νομικές του περιπέτειες έχουν αποδειχθεί επικερδής με την τελευταία ουτρωμένη του φωτογραφία να σπάει όλα τα ρεκόρ με 4,7 εκ. δολάρια σε μία μέρα.

Σε μια ιδιαίτερα επικερδής επιχείρηση έχουν μετατραπεί οι νομικές διώξεις κατά του Ντόναλντ Τράμπ. Αυτή τη φορά, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια μέσα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες απ′ οταν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες τον κατηγορούν για ψευδείς ισχυρισμούς του για την ήττα του τις εκλογές του 2020.

Από την περίφημη φωτογραφία της Πέμπτης, που έκανε το γύρο του κόσμου με τον «μουτρωμένο» Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος έβαλε στην τσέπη 7,1 εκατ. δολάρια σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Στίβεν Τσουνγκ.

Σε μία μόλις ημέρα, την Παρασκευή, οι δωρεές, όπως αποκαλούνται, έφτασαν τα 4,18 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας την ημέρα με τα υψηλότερα έσοδα της εκστρατείας του μέχρι στιγμής, είπε ο Τσουνγκ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από ένα δικαστήριο της Τζόρτζια το απόγευμα της Πέμπτης, έχει τυπωθεί σε μπλουζάκια, ποτήρια, κούπες, αφίσες και σε … κούκλες.

Το πλάνο του Τραμπ με κόκκινη γραβάτα, γυαλιστερά μαλλιά και παγωμένο βλοσυρό βλέμμα τραβήχτηκε καθώς ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές συνελήφθη για περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μέρος μιας ποινικής υπόθεσης που προήλθε από τις προσπάθειές του να ανατρέψει τις εκλογές του 2020.

Πηγή: huffingtonpost.gr