Αφιέρωμα εύρεσης κατοικίας: D.Michael Constructor & Developer

Η εταιρεία D. Michael Constructor & Developer βρίσκεται στον χώρο του luxury ακινήτου από το 2002 και κατασκευάζει ακίνητα στις περιοχές Πρωτάρα, Παραλίμνι, Δερύνεια, Φρέναρος και Βρυσούλες. Σκοπός της μέχρι και σήμερα είναι να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες μέσω των ακινήτων, για καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εταιρεία παρουσιάζει 2 από τα υπό ανάπτυξη έργα της, το Myrtus Villas και το Olea Villas στο Φρέναρος.

Myrtus Villas

To έργο Myrtus Villas είναι ένα μοντέρνο σύμπλεγμα 8 ανεξάρτητων κατοικιών, 3 υπνοδωματίων, καθώς το έργο Olea Villas είναι ένα σύμπλεγμα 5 κατοικιών, 3 υπνοδωματίων, εκ των οποίων οι 2 κατοικίες είναι διώροφες και οι 3 είναι bungalows. Συνδυάζοντας τα καλύτερα και υπερσύγχρονα υλικά, για ένα μοντέρνο και luxury τρόπο ζωής, οι οικίες είναι ιδανικές για οικογένειες και νέα ζευγάρια για το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, αλλά επίσης και για όσους αναζητούν το τέλειο εξοχικό στην κοσμοπολίτικη επαρχία Αμμοχώστου.

Myrtus Villas

Οι οικίες βρίσκονται στην περιοχή του Φρενάρους, μία περιοχή που διαθέτει τα πάντα και όλες τις διευκολύνσεις για τους κατοίκους, όπως υπεραγορές, φαρμακεία, τράπεζες, σχολεία αλλά και χώρους διασκέδασης και αναψυχής.

Myrtus Villas

Myrtus Villas

Project Type: Κατοικίες

Bedrooms: 3
Number of Units: 8

Area: Φρέναρος

Year: 2024

Olea Villas

Όλες οι κατοικίες στα έργα Myrtus Villas και Olea Villas είναι ευρύχωρες και διαθέτουν open plan διαμόρφωση στο εσωτερικό τους χώρο, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το master bedroom διαθέτει en-suite μπάνιο, και ιδιωτικό παρκινγκ. Με έμφαση στον μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό, και τον άνετο τρόπο ζωής η εταιρεία D. Michael Constructor & Developer Ltd, δημιουργεί το σπίτι των ονείρων σας.
Οι οικίες θα είναι διαθέσιμες για παράδοση πολύ σύντομα.

Olea Villas

Olea Villas

Project Type: Κατοικία

Bedrooms: 3
Number of Units: 5

Area: Φρέναρος

Year: 2024

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Αχερίτου Α29 Βρυσούλες, T: 23 962600

Facebook: D.Michael Constructor & Developer Ltd

bestofcyprushomes.com