40 χρόνια δίπλα στο παιδί!

Περνώντας από την Λεωφόρο 1ης Απριλίου, σίγουρα θα προσέξετε το εντυπωσιακό κτίριο που με τα ξύλινο εξωτερικό του σε συνδιασμό με τα μικτά παιδικά χρώματα του προσδιορίζουν τον εσωτερικό του χώρο. Είναι το κατάστημα Bambina, που άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 1985 και έκτοτε μας εξοπλίζει με άψογης ποιότητας προϊόντα για τα μικρά παιδιά αλλά και για τους μεγαλύτερους.

Αρχικά, το κατάστημα ξεκίνησε την πορεία του παρέχοντας έπιπλα δωματίου και πολύ σύντομα προστέθηκε ο βρεφικός εξοπλισμός, όπως βρεφικά έπιπλα και καρότσια. Μέχρι το 1990 στεγαζόταν στο χώρο που σήμερα βρίσκεται η Epic στην λεωφόρο 1ης Απριλίου και ακολούθως μεταφέρθηκε λίγο πιο κάτω, στο κτήριο όπου σήμερα στεγάζεται το Inspot. Στην πορεία των χρόνων η γκάμα του καταστήματος εμπλουτίστηκε με πλήθος προϊόντων που σχετίζονται με το παιδί, όπως είδη βρεφανάπτυξης, είδη εγκυμοσύνης και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, εκπαιδευτικά, εξωτερικού χώρου κ.ο.κ. Το 2008 μεταφέρθηκε στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι και το 2020 που επέστρεψε στην Λεωφόρο 1ης Απριλίου, στον χώρο όπου βρίσκεται σήμερα, ενσωματώνοντας στον 1ο όροφο του καταστήματος το βιβλιοπωλείο Ευαγγελινός, προσθέτοντας στην γκάμα σχολικά είδη, βιβλία, είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής.

Το κατάστημα λειτουργεί για σχεδόν 40 χρόνια έχοντας ως κύριο γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη και της ανάγκες του. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της διεύθυνσης αλλά και του προσωπικού του καταστήματος. Όλα αυτά είναι τα θετικά στοιχεία που ξεχωρίζουν και χαρακτηρίζουν το κατάστημα Bambina όλα αυτά τα χρόνια. Το κατάστημα παρέχει μεγάλη γκάμα ειδών βρεφανάπτυξης, βρεφικά έπιπλα, είδη εγκυμοσύνης, παιχνίδια και είδη βιβλιοπωλείου, χειροτεχνίας και ζωγραφικής. Ανάμεσα σε άλλα, μπορείτε να βρείτε πολλά γνωστά και ποιοτικά brands όπως Joolz, Elodie, Maclaren, FreeON, Peg Perego, Bebe Stars, Mushie, Done by Deer, Little Tikes, Smoby, Fisher Price, Lego, Playmobil, Hotweels, Marioinex, Hape.
Επιπρόσθετα, το Bambina είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα, αν όχι ίσως το πρώτο, που

καθιέρωσε τις λίστες γέννας. Οι λίστα γέννας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ένα ζευγάρι που περιμένει παιδί, καθώς βοηθάει τόσο στην σωστή οργάνωση και προετοιμασία για τον ερχομό του βρέφους, όσο και τη σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού και των δώρων.

Το κατάστημα απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός παιδιού από την πρώτη μέρα της γέννησης του, αλλά και να παρέχει για παράδειγμα βιβλία και υλικά χειροτεχνιών για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 9, Παραλίμνι Τ: 23 823066

Facebook: Bambina

Instagram: bambina.cy