Όταν οι γνώσεις, το μεράκι και η τεχνογνωσία συναντιούνται

Η πείρα του Μιχάλη Βραχίμη, και η γνώση του υιού του Άννινου αλλά και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουν, δίνουν τη δυνατότητα στο συνεργείο M Vrahimis & Son να πραγματοποιεί κάθε είδους εργασία στην επισκευή και στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το συνεργείο M. Vrachimis & Son είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και σας εξυπηρετεί κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα τους και τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα τους, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας. Ο Μιχάλης Βραχίμης άρχισε να ασχολείται με τις επισκευές αυτοκινήτων στην ηλικία των δώδεκα χρονών. Δούλευε μαζί με τους Μαυρομίχαλους, στο Βαρώσι. Οι Μαυρομίχαλοι ήταν σπουδασμένοι στην Αμερική, έτσι είχε την ευκαιρία να μάθει δίπλα στους καλύτερους για εκείνη την εποχή. Μετά την εισβολή, οι Μαυρομίχαλοι πήγαν στη Λεμεσό, έτσι αποφασίζει να ανοίξει το δικό του συνεργείο ο Μιχάλης, το 1979 και γίνεται ο νεαρότερος μηχανικός στην ελεύθερη Αμμόχωστο με δικό του συνεργείο στο Παραλίμνι.

Το 2009, μεταφέρεται το συνεργείο, και ανοίγει το υφιστάμενο, το οποίο βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή Παραλιμνίου.

Πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε η φήμη του ως ένας άνθρωπος με αγάπη και μεράκι στις επιδιορθώσεις αυτοκινήτων που λειτουργεί με βασικό άξονα την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και πάνω από όλα την ασφάλεια, όσων των εμπιστεύονται. Σιγά-σιγά έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HONDA, ISUZU, KIA, bhpuk και dimsport και κατάφερε να εδραιωθεί με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα του.

Μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον και παρακολουθώντας τις κινήσεις του πατέρα του, ο γιος του Άννινος, δεν άργησε να ανακοινώσει πως ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του. Ήθελε να του δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσει την τεχνογνωσία, ώστε να μπορέσει να πάει το συνεργείο ένα βήμα παραπέρα. Έτσι και έκανε. Ξεκίνησε σπουδές στην Αγγλία το 2010 στο Teesside University, όπου παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός, μέχρι που ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στο Automotive En- gineering και το 2014 είχε επιστρέψει στην Κύπρο, όπου απόκτησε ακόμη ένα πτυχίο, στο Electrical Engineering. Μέχρι και σήμερα, παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια, αποκτώντας όλες τις γνώσεις για το χειρισμό εξειδικευμένων μηχανημάτων. Απέκτησε όλα τα εφόδια που χρειαζόταν, για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον πατέρα του, ώστε να δημιουργήσουν ένα υπερσύγχρονο συνεργείο, που να προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό.

Στο συνεργείο M. Vrachimis & Son καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μίας βλάβης. Αφορά ένα συνεργείο του 2022, όπου μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα όχημα, μηχανικά και ηλεκτρολογικά.

Παντρεύουν την πολυετή εμπειρία του Μιχάλη μαζί με τη συνεχή εξελισσόμενη τεχνογνωσία, που φέρνει ο Άννινος Βραχίμη στο συνεργείο. Βρίσκονται συνέχεια κοντά στις εξελίξεις της τεχνολογίας, αναλαμβάνουν διαγνωστικούς ελέγχους για όλα τα αυτοκίνητα, ευρωπαϊκά και ιαπωνικά και ειδικεύονται στα hybrid αυτοκίνητα. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό, σας δίνει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Φιλοθέης 44, Βιοτεχνική Ζώνη, Παραλίμνι, Τ: 23 822 620, 96 350 642