Τα καλύτερα προϊόντα για τα παιδιά σας!

Η ανυπομονησία και η χαρά για τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι μεγάλη! Γι’ αυτό και το κατάστημα Set for Bed είναι η χαρά του κάθε γονιού. Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην κεντρική οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Δερύνεια και είναι ο απόλυτος προορισμός για βρεφικά αλλά και παιδικά είδη που εντυπωσιάζουν.

Στο κατάστημα θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας, όπως καρότσια, έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο, και βρεφικές μπανιέρες. Επιπλέον, θα βρείτε χαριτωμένα λευκά είδη για νεογέννητα όπως πολύχρωμα σεντόνια για το λίκνο και το κρεβάτι του μωρού, πετσέτες με σχέδια και ζεστές κουβέρτες. Διαθέσιμα θα βρείτε επίσης και είδη ένδυσης όχι μόνο για νεογέννητα αλλά και για παιδιά μέχρι και δέκα ετών.

Κάτι που κάνει το κατάστημα να ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του είναι αναμφίβολα τα άριστης ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, τα βαμβακερά είδη και προσιτές τιμές για όλους. Αυτά, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση αφήνουν τους πάντες ευχαριστημένους για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για το μωρό τους και για την αρχή της ζωής τους ως γονείς.

Μεγάλο προτέρημα του καταστήματος Set for Bed είναι τα brands ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διαθέτει. «Δυνατό χαρτί» του καταστήματος είναι η γνωστή ευρωπαϊκή εταιρεία Lorelli από Βουλγαρία, η οποία με τα υψηλής ποιότητας καρότσια, κούνιες και άλλα βρεφικά είδη, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι για την βρεφική ανάπτυξη των νεογνών.

Ο κάθε γονιός θέλει τα καλύτερα προϊόντα για το παιδί του, δίνοντας μέγιστη βαρύτητα πάνω απ ́όλα στην ασφάλεια, την καινοτομία αλλά και την καλαισθησία

των προϊόντων που επιλέγει για το παιδί του. Το κατάστημα Set for Bed δίνει την μέγιστη προσοχή σε όλες τις ανάγκες του κάθε γονιού ξεχωριστά, αλλά και λύσεις στους όποιους προβληματισμούς του.
Το Set for Bed είναι ο παράδεισος μικρών και μεγάλων! Με μια σας μόνο επίσκεψη στο κατάστημα είμαστε βέβαιοι πως θα το επιβεβαιώσετε.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 25, Δερύνεια, Τ: 96 007691

Facebook: Set for bed