Σχεδιάζει, εξοπλίζει και δημιουργεί!

Γνωρίζοντας τα μυστικά του ξύλου, η εταιρεία Κ. Χαραλάμπους (Κοσιής), έχει τη δυνατότητα μέσω του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού της, να επεξεργαστεί κάθε είδους ξυλείας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία «Κ.Χαραλάμπους (Κοσιης)», ασχολείται κυρίως με ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στις κατασκευές – ανακαινίσεις, σε όλη την Κύπρο.

Το ξυλουργείο ιδρύθηκε από τον Κωνσταντή Χαραλάμπους Κοσιή, το 1987, όταν ήταν μόλις 23 ετών, στην οδό Παραλιμνίου 15, στη Σωτήρα και πλέον είναι συνιδιοκτήτης και ο γιος του, Χριστόδουλος Χαραλάμπους. Ο χώρος που στέγαζε αρχικά το ξυλουργείο, ήταν το σπίτι του παππού του Κωνσταντή, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα. Με το πέρας του χρόνου, το 2006, ο Κωνσταντής κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Σωτήρας, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Εκεί στεγάζονται τα γραφεία, καθώς και οι χώροι κατασκευής, αποθήκευσης, εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στο ξυλουργείο κατασκευάζονται οτιδήποτε σε σχέση με ξύλο όπως κουζίνες, τραπεζαρίες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, πορτοπαράθυρα, πέργκολες, ερμάρια και ξύλινες διακοσμήσεις χώρου. Επιπλέον, κατασκευάζουν και ανακαινίζουν ξύλινα αντικείμενα σε σπίτια, ξενοδοχεία και χώρους εστιάσεις. Για περισσότερο από 30 χρόνια η εταιρία «Κ.Χαραλάμπους (Κοσιης)», εξοπλίζει, σχεδιάζει και δημιουργεί μερικές από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες ξύλινες κατασκευές, βασιζόμενοι στο δίπτυχο ποιότητα- τιμή. Η ποιότητα που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή, είναι το βασικό τους προτέρημα. Οτιδήποτε κατασκευάζουν, το κάνουν με μεράκι και αγάπη, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, γιατί θεωρούν ότι είναι αυτό που τους ξεχωρίζει. Πατέρας και γιός, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και διαμορφώνουν ένα παζλ που ενώνει την πείρα με την καινοτομία. Συνδυάζουν τη γνώση με την πείρα, ο Κωνσταντής με 34 χρόνια εμπειρία και ο Χριστόδουλος Χαραλάμπους απόφοιτος του τμήματος «Τεχνολογία Ξύλου και Σχεδιασμός Επίπλου», φέρνει με φρέσκο αέρα, δημιουργικότητα και καινούργια τεχνογνωσία στην εταιρεία τους. Επιπλέον, τη δική τους εμπειρία μοιράζονται και οι δύο έμπειροι υπάλληλοι που εργάζονται κοντά τους, πάνω από 27 χρόνια. Το άρτιο εκπαιδευόμενο προσωπικό της εταιρίας, εξελίσσεται συνεχώς, παρακολουθώντας σεμινάρια και εκθέσεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα είναι οι βασικές τους αρχές και τους έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των ξύλινων κατασκευών. Με γούστο και μεράκι προσφέρουν άριστη και ποιοτική εργασία. Στόχος τους, να υλοποιούν τα θέλω και τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες της εταιρείας στο Facebook «Κ.Χαραλάμπους Κοσιης», στο Instagram «k.kcharalampous» ή απευθυνθείτε στο email Koshis.ch@gmail.com

Αγίου Αναστάσιου 15, Βιομηχανική Σωτήρας Αμμοχώστου, Τ: 99 363860

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news