«Ο πελάτης οραματίζεται, εμείς παραδίνουμε»

Στη DecoPlus, οι ανάγκες του πελάτη πάντα προηγούνται. Σκεπτόμενοι μέσα από το μυαλό του πελάτη, αποκτούν την ικανότητα να ικανοποιούν ακόμα και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες, ακολουθώντας τη στρατηγική “Ο πελάτης οραματίζεται – εμείς παραδίνουμε”.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η DecoPlus, προσφέρει ποικιλία σε οικιακά-εργασιακά διακοσμητικά προϊόντα και υπηρεσίες. Το 1988 ο Νίκος Κυριάκου, σε μια συνεχή αυτοδίδακτη πορεία, ανέπτυξε τις πρώτες εργασίες όπως ψευδοροφές εξωτερικές επενδύσεις, καθώς και τοποθέτηση χαλιών και ρόλεξ. Με την εγγύηση της ποιότητας και την εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε δικαίως, δόθηκε το πλεονέκτημα να έχουν την ικανότητα να προσφέρουν την επίλυση και επίτευξη κάθε στόχου. Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας και η αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, ξεκινάει το 2005 με ιδιοκτήτες την Νίκη και Νίκο Κυριάκου. Δημιουργήθηκε το φυσικό πλέον κατάστημα της DecoPlus και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, το Παραλίμνι. Η DecoPlus από το 2005, φέρει το όνομα της σε ανταγωνιστικές προκλήσεις, οι οποίες δυναμώνουν τη θέληση και την αγάπη για την ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία, έχοντας στην κατοχή της μια αξιόλογη
ομάδα συνεργατών και ακολουθώντας πιστά τις νέες τεχνολογίες. Με συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση η DecoPlus, έχει καταφέρει να επεκταθεί και να γίνει μία έμπιστη και επιτυχημένη εταιρεία.

H διάθεση και η ομαδικότητα της εταιρείας, είναι τα στοιχεία που ενδυναμώνουν και δίνουν κίνητρο για ανάπτυξη και εφεύρεση στις πιο δύσκολες συνθήκες, ώστε να βγει εις πέρας μια δουλειά. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

• Κατασκευές με γυψοσανίδα και ψευδοροφές,
• Movable doors
• Ξύλινα /Πλαστικά/Πλαστικοποιημένα Δάπεδα & Χαλιά,
• Κουρτίνες Roller Blinds / Vertical Blinds,
• Wallpapers,
• Διακοσμητικές Κορνίζες,
• Πόρτες Γκαράζ/ Αυτόματες πόρτες/ Περσίδες,
• Τεχνητά Γρασίδια,
• Εξωτερικά Ξίλινα και Συνθετικά Πατώματα (Deck), • Σταθερές/Κυκλικές/ Πτυσσόμενες Σκάλες,
• Διακοσμητικά Ύλικά Επικάλυψης Τοίχων και
• Μεταλλικές Προκατασκευασμένες Κατοικίες.

Στο κατάστημα, επιπλέον μπορεί ο καθένας να βρει δείγματα, στα οποία οι πωλητές θα κατευθύνουν τον πελάτη, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του, δίνοντας τις κατάλληλες επιλογές σε οποιαδήποτε προσφορά. Στην DecoPlus, προσπαθούν συνεχώς να ισορροπούν τις ανάγκες του πελάτη, έτσι ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες. Η ομάδα της εταιρίας, είναι πάντα σε επικοινωνία από τον καθοδηγητή και ομαδάρχη αλλά και με τους υπόλοιπους συντελεστές για το τελικό αποτέλεσμα και την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Η ποιότητα στην DecoPlus, είναι το πρώτιστο μέλημά τους. Διαλέγουν τους προμηθευτές τους πολύ προσεκτικά και συνεπώς να τους δίνουν τη δυνατότητα να παραδίνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ή υπηρεσίες που οι πελάτες τους απαιτούν. Όλοι οι προμηθευτές, είναι ανάμεσα στους καλύτερους και πιο γνωστούς στον τομέα τους. Αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα, να έχουν την ικανότητα να προσφέρουν στον πελάτη τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα.

Και ασφαλώς, η πώληση δε σταματά στο σημείο της πώλησης. Σε αντίθεση, από αυτό το σημείο ξεκινά. Προσφέρουν υπηρεσίες και μετά την πώληση, οι οποίες ικανοποιούν ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες της εταιρείας στο Facebook «N.N.K. Decoplus Ltd», στο Instagram «decoplus_cy», την ιστοσελίδα www.decoplusltd. com/en/ ή απευθυνθείτε στο email info@decoplus. com.cy

Λεωφόρος 1ης Απριλίου 112, Παραλίμνι, Τ: 23 812012

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news