Μόδα/Καλοκαίρι 2023: Ενδυματολογικές επιλογές που εντυπωσιάζουν

To νέο όνομα στο χώρο του luxury beachwear βρίσκεται την περιοχή Περνέρα και δεν είναι άλλο από το κατάστημα Goya Wear. Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του και είναι αναμφίβολα ένα από τα καταστήματα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.

Το Goya Wear έχει ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο, είναι γεμάτο με ενδυματολογικές επιλογές που εντυπωσιάζουν και είναι «εξοπλισμένο» με τις καλύτερες ελληνικές, ιταλικές και ισπανικές επωνυμίες ένδυσης και υπόδησης. Στο χώρο θα βρείτε μοναδικά κομμάτια για άνδρες, γυναίκες όλων των ηλικιών και για παιδιά από 2 μέχρι 14 ετών.

Το στυλ των ρούχων, των μαγιό και των αξεσουάρ, προσδίδουν ένα κοσμοπολίτικο αέρα, και αυτό είναι εμφανές με το που εισέρθετε στο χώρο του καταστήματος. Ξεχωρίζουν τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα υφάσματα που θα βρείτε στο χώρο, και σας προκαλούν να εντυπωσιάσετε  τους πάντες με τις ενδυματολογικές σας επιλογές και αυτό το καλοκαίρι.

Η άμεση εξυπηρέτηση και η φιλική, χαλαρή  διάθεση θα σας κάνουν να αισθανθείτε αμέσως οικεία. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Νατάσα Κίργια βρίσκεται στο χώρο του καταστήματος για να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά μέσα από μια μεγάλη γκάμα ρούχων και μαγιό που θα αναδείξουν τον καλύτερο σας εαυτό.

Λεωφόρος Περνέρα 56, Παραλίμνι Τ: 23832392

Facebook: Goya Wear Instagram: goyawearcy

Email: info@goyawear.cy