Μόδα/Καλοκαίρι 2023: Ελληνική αισθητική και καλοκαιρινή διάθεση

Λίγα μέτρα από την χρυσή παραλία του Πρωταρά, βρίσκεται το κατάστημα Armyra, που εδώ και μια δεκαετία εντυπωσιάζει με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την αισθητική του. Έντονο επικρατεί το Ελληνικό στοιχείο στο χώρο, βάζοντας μας και φέτος, στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών. 

Στο κατάστημα θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε μαγιό και ρούχα παραλίας, όπως tunic, παρεό και αέρινα καφτάνια, ιδανικά για όλες τις στιγμές των διακοπών, καθώς επίσης και ανάλαφρα φορέματα. Τα υφάσματα, μοναδικά και ιδιαίτερα. Δροσερές επιλογές από λινό, βαμβάκι και μεταξωτές υφές, δίνουν ένα μεσογειακό αέρα πολυτέλειας στα σύνολα που θα επιλέξετε για να «ντύσετε» τις ζεστές μέρες και τις μαγικές νύχτες του καλοκαιριού.

Πρωταγωνιστές στο χώρο του καταστήματος είναι επίσης και τα σανδάλια που διατίθενται, σε πολλά χρώματα και σχέδια, διατηρώντας πάντα άψογα το κομψό Ελληνικό ύφος.  

Το κατάστημα Armyra διαθέτει εξολοκλήρου Έλληνες σχεδιαστές και ελληνικά brands ένδυσης και υπόδησης, τα οποία διαπρέπουν τόσο στον Ελληνικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό. Μερικές από τις επωνυμίες είναι: Ancient Greek Sandals, Nadia Rapti, Ioanna Kourbela, Project Soma, Greek Archaic Kori, Milla Clothing, Esiot Sandals και Trilogy, . 

Με καλοκαιρινή διάθεση και νησιώτικο αέρα, το κατάστημα Armyra είναι πάντα δίπλα στον κάθε πελάτη που αναζητά την πρωτοτυπία και την ποιότητα στο ρούχο, για όλους τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Λεωφόρος Πρωταρά 16, Τ: 23 833140

Facebook: Armyra Beach Boutique Instagram: armyraboutique_protaras